Ovo je već promjena

U posljednje je vrijeme najviše voljela šetati odjevena kao dečko, ali sada je u grudnjaku ponovno pokazala ženstvenu stranu

Kristen Stewart (Foto: AFP) Kristen Stewart (Foto: AFP) Afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart (Foto: AFP) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) +1 Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Galerija

Kristen Stewart je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u crnom grudnjaku i time iznenadila obožavatelje koji ne pamte kada su je vidjeli u takvom izdanju.

Zvijezda "Sumrak sage" 30-godišnja glumica Kristen Stewart poznata je po svom osebujnom modnom stilu, bilo da se pojavljuje na crvenim tepisima ili u javnosti, isto kao i često drastičnim promjenama imidža. 

Pogledaj i ovo Djetinjstvo na filmskim setovima - 1 veliki snovi traže i velika odricanja Djetinjstvo na filmskim setovima: Evo kako izgleda život glumaca koji su startali kao djeca, ne nose se svi s teretom slave jednako uspješno

U posljednje vrijeme najčešće je bila izbjegavala pokazivati svoju ženstvenu stranu, pa smo je viđali u neuglednim, ponekad i neurednim kombinacijama. Nosila je široku odjeću, kosu šišala na kratko, bila je bez šminke na licu i činilo se da je skroz odustala od sređivanja.

Upravo su zato njezine najnovije fotografije bile iznenađenje za sve i odluka da snima novu kampanju za jedan modni brend. Glumica je i sama na svom Instagramu podijelila selfie sa seta na kojem nosi samo grudnjak i otkopčanu košulju kratkih rukava. Lice joj je bilo našminkano, a kosa stilizirana. Izgleda doista besprijekorno i kao ona "stara Kristen" na koju smo bili navikli.

"Prekrasna si lutko", "Savršena", "Pusti dužu kosu", "Fascinantna promjena", "Puno si mi ljepša sada", "Koja je tajna tvoje ljepote", "Djevojko, prezgodna si da bi se na ulici odijevala kao muškarac, nemoj tratiti svoju ljepotu", poručili su joj njezini obožavatelji u komentarima.

Kristen je u jednom od nedavnih intervjua otkrila što joj je pomoglo da se osjeća bolje tijekom karantene zbog koronavirusa.

"Sređivala sam se svakog jutra i spremala kao da moram nekamo ići. Zbog toga sam se osjećala bolje. Bilo je perioda kada sam samo željela nositi stvari koje si odgovaraju uzorcima. Imam odijelo s leopard uzorkom koje je zapravo zabavno nositi po kući. Odijevala sam se u takve komplete ili svilu. Ali u osnovi kada izlazim nosim traperice i majice, van komforta svog doma", objasnila je Kristen.

Glumice je inače jedno od zaštitnih lica modne kuće Chanel i ima mnogo odjeće s njezinim potpisom ali priznaje kako nije dovoljno odvažna da ih sve nosi.

"Imam sve Chanelove komade. Ali ponekad samo prolazim pokraj njih. Imam jako puno torbi, haljina. Ne znam. Možda ako ću imati djecu će oni uskočiti i iskoristiti moju garderobu", izjavila je. ž

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Krunoslav Kićo Slabinac Krunoslav Kićo Slabinac +0 Krunoslav Kićo Slabinac Celebrity Kićina divna crna žena oglasila se nakon njegove smrti i odgovorila na kritike dušebrižnika

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene