Lijepa Kate

'Ponosim se svojim grudima'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Plavuša zamamnih oblina definitivno je osvojila muškarce, ali i žene diljem svijeta. Sada se opet pojavila na naslovnici 'modne biblije' u senzualnom izdanju.

Prirodna ljepotica Kate Upton probila se u svijet showbiznisa prije svega dvije godine i to zahvaljujući naslovnici na prestižnom magazinu Sports Illustrated kada se pojavila u bikiniju.

Pogledaj i ovo showbuzz Ovo se zove seksi tijelo Upozorenje: Nije za one slabog srca!

Zatim je i ove godine zasjala na naslovnici istog magazina, te je time ušla u povijest kao jedina sretnica kojoj se pružila ta prilika.

I dok su muškarci uzdisali za njezinim oblinama, izgleda kako je Kate Upton osvojila i urednicu američkog Voguea, Annu Wintour koja ju je stavila na naslovnu novog Vogue, dok fotografije potpisuje poznati fotograf Mario Testino.

'Volim svoje tijelo, Bog mi ga je takvoga dao. Ponosna sam i na svoje grudi', kaže Kate koja planira i dizajnirati liniju donjeg veša.

>> Kakva ideja - Pozvati na spoj Kate Upton! I uspjelo mu je!

20-godišnja Kate trenutno je najtraženiji i najseksi model, a okušala se i kao glumica te ćemo je uskoro gledati u filmu 'The Other Woman' s Cameron Diaz.

Da je Kate 'in djevojka' s oblinama, pokazuje i činjenica da je i ova godine dobila najtraženiju ulaznicu u gradu – za MET gala izložbu u New Yorku koja je okupila najpoznatije zvijezde današnjice, Beyonce, Sarah Jessicu Parker, Madonnu, Gwyneth Paltrow, Gwen Stefani... pa sve do Kanyea West i Kim Kardashian.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene