Jasno i glasno!

Pogledajte što je Petar Grašo poručio zgodnoj plesačici iz hit-showa, njegov komentar je svima upao u oči!

Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Nova TV 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović i Paula Jeričević Filip Vidović i Paula Jeričević +8 Filip Vidović, Paula Jeričević Galerija

Petar Grašo komentirao je fotografiju Paule Jeričević i Filipa Vidovića koju su objavili na Instagramu.

Filip Vidović i Paula Jeričević u osmoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" otplesali su strastveni tango, a ono što je dodatno plijenilo pozornost bio je Filipov novi imidž, odnosno frizura, s kojom ga nije bilo lako prepoznati. 

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama - 1 U nedjelju završnica! Poznato je koga gledamo u finalu Plesa sa zvijezdama, jesu li među njima i vaši favoriti?

Njihova energija i povezanost vidi se na malim ekranima iz nedjelje u nedjelju, a da se dobro zabavljaju i slažu, svjedoče i njihove zajedničke fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama.

"Ovo smo nas dvoje koji smo se 5 minuta trudili izgledat zgodno pa smo odustali. Ekipa natjecanje postaje sve napetije i stvarno osim našeg truda trebamo i vaše glasove", napisala je Paula uz objavu, koju joj je komentirao i naš popularni pjevač Petar Grašo.

"Paula najjača si", napisao je joj je Petar u komentaru, a sudeći prema ostalim komentarima, ima puno istomišljenika.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Jericevic (@paula_jericevic)

"Posebni ste, bravo. Za mene najbolji i uvijek glasam za vas toliko prirodni ,imate posebno nešto i osmijeh zarazan", "Prezgodni ste u svakom slučaju. Ne morate se uopće truditi", "Jedinstveni", "Genijalni ste bili", "Senzacija", "Ma prezgodni i preodlični", "Jednostavno najbolji", "Top ste", "Jedinstveni", "Vrh", zaključili su njezini obožavatelji i navijači.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene