Ma show!

Pogledajte Majinu reakciju na komadić krpice na zgodnom Brazilcu: ''Nemamo mi problem s tvojom golotinjom, vruće je tu''!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme, Pedro Soltz i Maja Šuput Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro i Valentina Jelena Perić, Filip Vidović, Sandi Pego i Pedro Soltz Finalisti showa Ples sa zvijezdama Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme +19 PEDRO I VALENTINA Ples sa zvijezdama ep 11 Galerija

Pedro Soltz i Valentina Walme u finalu showa "Ples sa zvijezdama" otplesali su paso doble, a dodatnu pažnju privukli su seksepilnim kreacijama.

Pedro Soltz i Valentina Walme u velikom finalu showa"Ples sa zvijezdama" otplesali su vatreni paso doble, a zgodni Brazilac pokazao je i isklesani torzo, noseći samo minijaturni bolero.

Pogledaj i ovo Pedro i Valentina pobijedili u Plesu sa zvijezdama - 2 emotivna završnica Donosimo prve reakcije pobjednika showa "Ples sa zvijezdama" i ostalih finalista, suze su tekle u potocima!

Komentaru nije mogla odoljeti ni Maja Šuput koja ga je priupitala što ga je motiviralo na takvu kombinaciju i odakle mu ideja.

"Prvo je to bila majica, a onda sam je oprao 90 stupnjeva", odgovorio joj je Pedro.

"Ja kad perem na 90 ne dobijem polugrudnjak. Ali nemamo mi problem s tvojom golotinjom, vruće je tu!", našalila se Maja na njegov račun.

Pedro i Valentina svojom su koreografijom oduševili žiri koji ih je nagradio s maksimalnim brojem bodova. 

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 +35 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Šuput za sam kraj čuvala najbolje: Čekala je čak 13 tjedana da obuče ovu senzacionalnu haljinu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević +26 Paula Jeričević, Filip Vidović i Maja Šuput Celebrity Maju je zanimala samo jedna stvar vezana za svadbu naše mentorice koja se udala prije dva dana!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene