Vrckav par!

Atraktivna izvedba Sonje i Gordana: Iz bečke spavaće sobe u vrući cha cha cha s Kube!

Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) +0 Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija

Sonja Kovač i Gordan Vogleš u drugoj emisiji zaplesali su cha cha cha.

Nakon valcera u prvoj emisiji, Sonja Kovač i Gordan Vogleš ovoga puta su otplesali cha cha cha i zapalili podij svojim nastupom za koji su dobili 28 bodova. 

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Večer puna suza Plesni nastupi rasplakali su i plesače i publiku: "Osjećam se kao na koncertu Miše Kovača"

"Iz bečke spavačke sobe, u vrući cha cha cha s Kube. Sve pohvale", Dinko, dok im je Tamara poručila kako bi htjela vidjeti malo više eksplozivnosti.

"Imala sam dojam da ste zaista uživali. Bilo je jako dobro, dodala bih jednu otvorenost i slobodu gornjeg dijela tijela", savjetovala im je Almira.

''Samo ću reći da sam upravo dobio potvrdu onog što sam rekao prošli tjedan. To znači Sonja, da si jako talentirana", zaključio je Nicolas.

Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr. 

Opa! Ritam koji obara s nogu u izvedbi Sonje Kovač – za ovo zaista treba biti u formi!

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene