Sonja Kovač i Gordan Vogleš u drugoj emisiji zaplesali su cha cha cha.

Galerija Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) +0 Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Dnevnik.hr) - 2

Nakon valcera u prvoj emisiji, Sonja Kovač i Gordan Vogleš ovoga puta su otplesali cha cha cha i zapalili podij svojim nastupom za koji su dobili 28 bodova. 

Vezani članci Paula Jeričević Mentorica hit-showa odbrojava sate do vjenčanja sa zgodnim Filipom: "Imam dva dragulja pored sebe" Ples sa zvijezdama - 1 Poznato je koga gledamo u finalu Plesa sa zvijezdama, jesu li među njima i vaši favoriti?

"Iz bečke spavačke sobe, u vrući cha cha cha s Kube. Sve pohvale", Dinko, dok im je Tamara poručila kako bi htjela vidjeti malo više eksplozivnosti.

"Imala sam dojam da ste zaista uživali. Bilo je jako dobro, dodala bih jednu otvorenost i slobodu gornjeg dijela tijela", savjetovala im je Almira.

''Samo ću reći da sam upravo dobio potvrdu onog što sam rekao prošli tjedan. To znači Sonja, da si jako talentirana", zaključio je Nicolas.

Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr. 

Opa! Ritam koji obara s nogu u izvedbi Sonje Kovač – za ovo zaista treba biti u formi!

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju