pozirala u bolnici

Srpska zvijezda omotana zavojima ponosno pokazala rezultate operacije grudi: "Silikone sam dobila na poklon"

Sandra Valterović Sandra Valterović M. M./ATAimages/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Valterović Sandra Valterović Sandra Valterović Sandra Valterović Sandra Valterović Sandra Valterović - 23 Sandra Valterović - 4 Sandra Valterović - 7 Sandra Valterović - 8 Sandra Valterović - 13 +17 Sandra Valterović - 17 Galerija

Sandra Valterović, poznatija kao Sexy Sandra, pozirala je u klinici nakon operacije povećanja grudi.

Srpska pjevačica i starleta Sandra Valterović, poznatija pod umjetničkim imenom Seksi Sandra, pozirala je u beogradskoj klinici nakon operacija povećanja grudi.

Fotografi su je snimili u bolničkom krevetu, omotanu zavojima, a zatim i kako napušta kliniku.

Sandra se nakon operacije oglasila i na svojem profilu na Instagramu, gdje je otkrila detalje.

"200 kubika, operacija je odlično prošla, nemam bolove trenutno, nadam se da ih neću ni imati. Nije to nešto puno na meni, kao što vidite", kazala je Sandra u pričama na društvenoj mreži, pa istaknula da je jako zadovoljna i da će se krajnji rezultati vidjeti u narednim danima.

"Silikone sam dobila na poklon od galantnog muškarca", otkrila je za srpske medije.

Inače, Sandra je, na nagovor svog menadžera, sa samo 17 godina ugradila prvi put silikone u grudi i svom imenu dodala pridjev "seksi", s kojim se ispočetka nije slagala. Grudi je nakon toga povećala još jednom, a ovo joj je treći put.

Poznato je i da na stražnjici ima tetovažu škorpiona.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandrasexyvalterovic (@sandrasexyvalterovic)

Sandra je postala poznata nakon sudjelovanja u realityju "Big Brother" 2009. godine, a 2014. je bila i u srpskoj "Farmi". Njezin najveći hit je pjesma "Siso lažljiva", koja je bila namijenjena pokojnoj Kseniji Pajčin, a nakon njene smrti jedino se ona usudila otpjevati ju.

O njezinu ljubavnom životu malo se toga zna, a 2010. godine je izjavila da je u vezi s voditeljicom Jovanom Žeželj, no ne zna se je li to bila istina ili samo pokušaj da se približi gej populaciji u Srbiji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Pax Jolie Pitt i Angelina Jolie Pax Jolie Pitt Brad Pitt i Angelina Jolie s djecom Pax Jolie Pitt i Brad Pitt - 5 +26 Pax Jolie Pitt Celebrity Procurila šokantna poruka sina Brada Pitta koju mu je poslao za Dan očeva: "Istina će izaći na vidjelo, ti je*eno grozno ljudsko biće"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kaos na koncertu Raste u Zagrebu Koncert Raste u Zagrebu Koncert Raste u Zagrebu Stefan Đurić Rasta +11 Stefan Đurić Rasta Celebrity Kaos ispred zagrebačkog kluba zbog koncerta srpskog repera: "Djeca su razočarano plakala, hrpa klinaca je bila očajna"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene