nešto je drugačije...

Adele napravila promjenu koju je pokušala sakriti, no na novim fotografijama to odmah upada u oči!

Adele - 3 Adele - 3 Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Adele - 1 Adele - 2 Adele - 3 Koncert Adele u Londonu - 7 Koncert Adele u Londonu - 6 Koncert Adele u Londonu - 2 Koncert Adele u Londonu - 3 Koncert Adele u Londonu - 9 Koncert Adele u Londonu - 7 Koncert Adele u Londonu - 4 +6 Adele Galerija

Adele su paparazzi snimili u automobilu s dečkom Richom Paulom, a prvo što upada u oči na fotografijama njezine su napuhane usne.

Jedna od najvećih zvijezda današnjice, pjevačica Adele, napravila je promjenu u izgledu koju je teško ne primijetiti.

Pogledaj i ovo Adele - 1 Jako emotivno! Jedan postupak obožavatelja posebno je taknuo Adele, pa se i rasplakala, evo zašto ovaj video ima više od dva milijuna lajkova!

Nakon što je u proteklih nekoliko godina drastično smršavjela, sada se odlučila na estetski zahvat, a iako o tome nije sama progovorila, odale su je nove fotografije koje su snimili paparazzi.

Adele je snimljena u automobilu u Beverly Hillsu sa svojim dečkom Richom Paulom, a iako je pokušavala sakriti lice jer je bila bez trunke šminke, prvo što upada u oči na fotkama njezine su natečene usne.

Pjevačica je prije nekoliko dana održala veliki koncert u londonskom Hyde Parku, a usne su joj tada bile vidno tanje nego sada, pa se može zaključiti da je zahvat napravila po povratku u SAD.

Dosad se uz njezino ime nisu vezale nikakve glasine o estetskim korekcijama.

Inače, Adele je sedam godina starijeg sportskog agenta Richa Paula upoznala nakon razvoda od milijardera Simona Koneckija, s kojim je u braku bila pet godina i zajedno imaju devetogodišnjeg sina Angela. Krajem 2021. izbacila je i novi album "30", i to nakon šest godina pauze, a njime je odmah osvojila vrhove glazbenih ljestvica.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović sa sestrom i mamom Danijela Martinović Danijela Martinović +18 Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović o novoj važnoj osobi u svojem životu: "Odmah sam znala da se dogodilo nešto posebno"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić - 3 Ella Dvornik +9 Ella Dvornik - 1 Celebrity Opasna haljina Ivane Mišerić sve je podsjetila na onu nedavnu od Elle Dvornik, bit će vam jasno zašto kad je vidite!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene