Petra brzo reagirala

Glumicu optužili da dovodi svog sina u opasnost: "Moja je sestrica zbog ovakvih slika jedva ostala živa..."

Petra Kurtela (FOTO: Instagram) Petra Kurtela (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kurtela (FOTO: Instagram) +0 Sin Petre Kurtele (FOTO: Instagram) Galerija

Petra Kurtela uživa u majčinstvu otkako je na svijet donijela preslatkog sina Relju.

Petra Kurtela našla se na meti kritika nakon što je na Instagramu objavila fotografiju svog sina Relje i kućnog ljubimca, mačka Žarka. Na fotografiji se vidi kako Relja mirno spava pored Žarka, a iako je nekima fotografija slatka, drugi su Petru upozorili na opasnosti koje druženje Relje i Žarka može izazvati.

Pogledaj i ovo Petra Kurtela Svaka čast! Našu glumicu iznenadio postupak jednog čovjeka nakon nevremena u Zagrebu, sve je i snimila: "Ovo nije njegov kvart!"

Jedna obožavateljica stoga joj je napisala da mora biti oprezna kad je beba u pitanju. ""Draga Petra, nemam ništa protiv mačaka, i sama ih volim, ali mislim da bi trebala biti oprezna s obzirom da je beba u pitanju. Naime, moji su poznanici imali teških problema s djetetom baš zbog mačje dlake i sline i djetetu je otpala kosa… Samo dobronamjerno kažem", napisala je. 

"Moja je sestrica zbog ovakvih slika i pretjerane ljubavi prema mačkama jedva ostala živa...Čuvajte tu bebu nju ste htjeli, priželjkivali i nosili devet mjeseci pod srcem nju, ne mačku", dodala je druga. Glumica je odgovorila da je posjetila pedijatricu i o svemu se informirala.

"Hvala na brizi. Baš sam danas bila kod pedijatrice i informirana sam o svim mogućim opasnostima. Njih je na sreću puno manje nego što mislimo. Ali, da, na oprezu smo", odgovorila je Petra. Ubrzo su se u raspravu uključile i neke Petrine slavne prijateljice poput Ivane Kindl, koja je podržala druženje dječaka i njegova ljubimca.

Ipak, kasnije je Petra objavila još jednu fotografiju preslatkog Relje, ali ovog puta u društvu plišanog krokodila. "Sinoć je gospođa majka izbacila mačka Žarka iz kreveta (jer je opasno) i donijela mi krokodila! Meni to baš nije imalo smisla, ali podjednako su mekani pa se nisam žalio", zaključila je Kurtela sagu.

Sin Petre Kurtele (FOTO: Instagram) Sin Petre Kurtele (FOTO: Instagram)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene