Showbuzz ❤

Želi postati nova zvijezda na hrvatskoj estradi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mario Mandžukić, Luka Modrić i Dario Srna... ova mlada pjevačica ima planove za njih!

Mlada glazbenica Petra Kovačević predstavlja video spot za svoju novu pjesmu 'Kad se obogatim'. Odlična je to prilika za predstaviti je u našoj rubrici srijedom - Showbuzz ❤!

Pogledaj i ovo Miley Cyrus (Foto: AFP) Vrući prizori Maze se na kauču i piju krv: Svi pričaju o novom duetu slavnih glazbenica, no neki ih optužuju i da su pjesmu ukrale

Zarazni stihovi u kojima se među ostalim spominju i naši nogometni reprezentativci Mario Mandžukić, Luka Modrić i Dario Srna privukli su pažnju i prije same premijere pjesme.

Atraktivna glazbenica u spotu se pojavljuje u nekoliko izazovnih odjevnih kombinacija, a novi plesni hit od danas se može premijerno poslušati i pogledati u cijeloj Hrvatskoj.

'Spot je konačno ugledao svjetlo dana! Svi smo se jako potrudili da sve ispadne baš onako kako sam i zamislila. Dinamičan je i veseo, baš kakva je i pjesma i mislim da je redatelj Filip Dizdar ponovo odradio odličan posao. Zahvalila bih cijeloj ekipi na odličnoj suradnji i nadam se da će se spot svidjeti gledateljima i podariti im malo veselja i zabave!', izjavila je mlada glazbenica Petra Kovačević.

Spot za pjesmu 'Kad se obogatim' sniman je na nekoliko lokacija u gradu Zagrebu te video studiju u Adamovcu, a redateljsku palicu i ovoga je puta preuzeo mladi redatelj Filip Dizdar. Stihove za pjesmu potpisuje Fayo, a glazbu i aranžman Branimir Mihaljević.

Petra Kovačević osamnaestogodišnja je glazbenica iz Novalje koja se hrvatskoj javnosti po prvi puta predstavila pjesmom Ajmo plesat koja je u svega nekoliko mjeseci stekla brojne fanove. Drugi Petrin hit prilika je i za promociju u regiji koja slijedi u narednim tjednima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene