"Hrabro naprijed"

Mladi Petar Šegedin Pijero rasplakao se u studiju Radio Dalmacije, porukom mu se javila Cocina supruga Janja!

Petar Šegedin Pijero - 1 Petar Šegedin Pijero - 1 PR 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Šegetin - 1 Petar Šegedin Pijero - 1 Petar Šegedin Pijero - 2 Petar Šegedin Pijero - 3 Petar Šegedin Pijero - 4 Petar Šegedin Pijero - 5 Petar Šegedin Pijero - 6 Petar Šegetin - 1 Petar Šegetin - 2 +0 Petar Šegetin - 3 Galerija

Otkako je prije pet dana objavio pjesmu ''Da me malo sriće stigne'' koju su mu napisali Tonči i Vjekoslava Huljić, mladi Petar Šegedin Pijero ne prestaje oduševljavati javnost.

Tijekom današnjeg gostovanja na Radio Dalmaciji 18-godišnjoj korčulanskoj glazbenoj nadi porukom se javila i njegova kuma, supruga Vinka Coce, Janja Coce.

Napisala je: "Dragi Petre, okreći vjetru leđa i hrabro naprijed. Voli te tvoja kuma Janja", što je rasplakalo i Pijera i voditelje Ines Nosić i Gordana Vasilja.

U eter mu se javila i pjevačica Lorena Bućan i čestitala na prvoj pjesmi. Poručila je da joj je predrago što je dobila novog kolegu i zaželjela mu puno sreće u daljnjem radu.

"Lorena, hvala ti puno. Drago mi je što si moja kolegica jer takav glas kao što ti imaš – to se jako rijetko rađa. Poštujem te kao kolegicu i kao glazbenicu. Želio bih te upoznati i popiti kavu, a neki duet bi naravno bio jako dobar", odgovorio joj je Pijero.

Po prvi je puta progovorio i o svojoj djevojci, Riječanki ruskog podrijetla Luciji Mogilnitskayoj.

Ona radi u Domu zdravlja u Korčuli. Upoznali smo se, vjerovali ili ne, preko prijateljice. Ja sam je, naravno, malo zaveo i s gitarom – standardne priče. I eto, dogodila se ljubav – rekao je Pjero i dodao da se jedino ne slažu po pitanju nogometa jer je ona navijačica Rijeke. Tako će on u nedjelju na sjeveru gledati jadranski derbi Hajduk – Rijeka, a curi je poručio da će izgubiti okladu i počastiti ga s večerom jer će Hajduk pobijediti 3:0.

Ljubav ga svakako neće omesti u njegovim planovima. Njegova prva pjesma 'Da me malo sriće stigne' je trenutačno na 4. mjestu YouTube trendinga, a s Hulljićem već radi i na novoj pjesmi koju će predstaviti krajem lipnja na Melodijama Jadrana.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal +28 Sanja Doležal - 2 Celebrity Sanja Doležal pobjegla od hladnoće u toplije krajeve, pogledajte kako se provodi na popularnoj destinaciji!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie - 8 Margot Robbie - 7 Margot Robbie - 4 Margot Robbie - 3 +28 Margot Robbie - 1 Celebrity Hoće li Margot Robbie uskoro postati najbogatija glumica? Od djevojke sa sela postala je najfatalnija plavuša na svijetu!
 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene