Nada se napretku

Petar Grašo prvi put progovorio o ulozi oca pa iskreno otkrio da bi neke stvari volio poboljšati: ''S obzirom da sam stalno na putu…''

Petar Grašo Petar Grašo Matija Habljak/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 11 Petar Grašo - 10 Petar Grašo - 9 Petar Grašo - 8 Petar Grašo - 7 +8 Petar Grašo - 6 Galerija

Petar Grašo prvi je put progovorio o roditeljskom životu te kako se osjeća u ulozi oca, priznaje da neke stvari želi poboljšati.

Petar Grašo prvi je put progovorio o ulozi oca malene Albe koju je ovog ljeta rodila njegova supruga Hana Huljić.

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

Za srpski Blic, Petar je priznao kako bi neke stvari volio promijeniti, ali da u roditeljstvu potpuno uživa.

''Obitelj je kroz moj život uvijek bila nukleus i polazna točka svega, kao i luka kojoj se vraćam. Trudim se da budem dobar roditelj i partner. Kad te vodi ljubav dobre stvari se događaju same od sebe'', rekao je Grašo.

Iako zamjera i sam sebi što cijelo ljeto radi i zbog toga ne provodi cijelo vrijeme sa svojom malom obitelji, Petar priznaje da želi poraditi na tome.

''S obzirom na to da sam non stop na putu, nisam imao previše zadataka ni prilike iskazati se. Ali, vjerujem da sam brižan i predan. Nadam se da ću napredovati i po tom pitanju.''

''Pjevušim joj dok je uspavljujem, za sada joj se sviđa moj glas. Nadam se da će tako biti i kada odraste'', otkrio je Grašo slatke intimne trenutke.

A kako Grašo provodi ostatak vremena i ostale detalje iz života otkrio je u ostatku intervjua za Blic.

Podsjetimo, Hana je Albu rodila sredinom srpnja ove godine. Rodilište je napustila uz svoju majku Vjekoslavu Huljić, a Grašo je i tada imao obaveze pa je jedva dočekao završiti s poslom kako bi pristigao kući svojoj supruzi i djetetu.

Hana je rodila carskim rezom, u rodilište je stigla u jutarnjim satima, a rodila je kasno poslijepodne. Termin joj je bio 23. srpnja, no čini se da je djevojčica koja bi trebala nositi ime Alba odlučila malo uraniti.

"Ja mislim da čovjek postane svjestan onog trenutka kad stavi to biće u ruke, ali evo kazat ću vam u kratkim crtama - sretni, spremni, čekamo!" izjavio je Grašo u razgovoru za IN Magazin.

Hana i Grašo vjenčali su se 19. veljače ove godine u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a sve su popratili i fotografi koji su ih čekali ispred crkve i restorana u kojem se održavalo svadbeno slavlje.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 Filip Hrgović i Lidija Bačić - 1 +28 Filip Hrgović i Lidija Bačić - 2 Celebrity Lidija Bačić u opako kratkoj i uskoj haljini istaknula sve svoje čari, duge noge i dekolte bili su u prvom planu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Djevojačka zabava Ive Majoli - 6 Djevojačka zabava Ive Majoli - 5 Djevojačka zabava Ive Majoli - 4 Djevojačka zabava Ive Majoli - 3 +27 Djevojačka zabava Ive Majoli - 1 Celebrity Iva Majoli reći će da! Borna Kotromanić objavila vesele snimke s razuzdane djevojačke zabave

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene