Iscrpljujuće razdoblje

Petar Grašo završio je u bolnici, zna se što mu je bilo, a i kako se osjeća nakon hospitalizacije

Petar Grašo Petar Grašo DNEVNIK.hr 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo i Tedi Splato Petar Grašo i Tedi Splato Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo +13 Petar Grašo Galerija

Petar Grašo završio je u bolnici zbog iznimne iscrpljenosti, a otkriven je i razlog pada njegova imuniteta, zbog kojeg je trebao liječničku pomoć.

Medijima je odjeknula vijest kako je pjevač Petar Grašo završio u bolnici, međutim, njegova menadžerica Martina Podgorski za DNEVNIK.hr otkrila je pjevačevo stanje.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić spominju Danijelu Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

Naime, zbog iznimne iscrpljenosti koja je uslijedila nakon brojnih nastupa i Grašina putovanja proteklih nekoliko dana Petru je pozlilo od iscrpljenosti, a Podgorski je rekla kako ''Grašo nije hospitaliziran, nije dobio nikakve injekcije i ne radi se o nikakvom za zdravlje opasnom stanju''. 

''Petar je dobro, nastupao je tu večer i sljedeću nakon nje'', rekla je.

Grašo je proteklih dana imao iznimno naporne dane jer je svakodnevno morao biti u drugome mjestu kako bi nastupio, pa je u nekoliko dana boravio u Zagrebu, Dubrovniku, Splitu, a posebno uzbuđenje odradilo je svoje i zbog nedavne vijesti o rođenju njegove prve kćerkice Albe.

Pjevač je vijesti o rođenju dobio iznenada jer je djevojčica uranila, pa je morao u Split prvom prilikom, a ekskluzivno za IN magazin otkrio je i kako je stigao do supruge i kćerkice.

''Mi smo sretni. Uspio sam poljubiti kćerkicu, jučer sam svirao u Komiži i došao sam taksijem privatnim u 4 ujutro, prijatelj me doveo da bi zagrlio dijete'', ispričao je sretno.

Hana Huljić rodila je carskim rezom, u rodilište je stigla u jutarnjim satima, a rodila je kasno poslijepodne 17. srpnja.

Hana i Grašo vjenčali su se 19. veljače ove godine u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a sve su popratili i fotografi koji su ih čekali ispred crkve i restorana u kojem se održavalo svadbeno slavlje.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere i Alejandra Silva - 4 Richard Gere i Alejandra Silva - 2 Richard Gere i Alejandra Silva - 1 Richard Gere i Alejandra Silva - 4 +26 Richard Gere i Alejandra Silva - 3 Celebrity Omiljeni šarmer uspio je osvojiti 33 godine mlađu ljepoticu, a njihova ljubavna priča zaista je neobična!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lais Ribeiro i Joakim Noah - 5 Lais Ribeiro i Joakim Noah - 2 Lais Ribeiro - 2 Lais Ribeiro - 1 +27 Vjenčanje Lais Ribeiro i Joakima Noaha - 2 Celebrity Rodila je sa 17 godina i živjela u siromaštvu, a vjeru u ljubav i život vratio joj je košarkaš za kojeg se nedavno udala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene