''Ne možemo vjerovati''

Obitelj jednog od najomiljenijih parova u Hrvatskoj uskoro se širi: ''Trebalo je malo vremena da prođe početni šok''

Pedro Soltz i Iris Cekuš Pedro Soltz i Iris Cekuš Pedro Soltz/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz i Iris Cekuš Pedro Soltz i Iris Cekuš Pedro Soltz Pedro Soltz Pedro Soltz Pedro Soltz i Iris Cekuš Pedro Soltz, Iris Cekuš, Valentina Walme i Marko Petrić Pedro Soltz i Iris Cekuš In Magazin: Pedro Soltz - 1 In Magazin: Pedro Soltz - 2 +19 In Magazin: Pedro Soltz - 3 Galerija

Pedro Soltz i Iris Cekuš nedavno su putem svog Instagram profila otkrili da očekuju prinovu u obitelji, a za Dnevnik.hr su ispričali i sve detalje.

Pobjednik ovogodišnje emisije "Ples sa zvijezdama" Pedro Soltz i njegova supruga Iris Cekuš zajedno imaju desetogodišnju kćerkicu Laru, a nedavno su na svom Instagram profilu, fotografijom ultrazvuka otkrili da očekuju novu bebicu u svom domu.

Pogledaj i ovo Pedro Soltz i Iris Cekuš pristižu čestitke Jedan od najzgodnijih domaćih parova objavio sretne vijesti: ''Netko poseban nam je odlučio stići!''

Otkrili su kakve su ih emocije prevladavale kad su saznali sretnu vijest.

"Malo je reći kako smo bili iznenađeni. Nismo planirali ovu trudnoću tako da smo trebali malo vremena da prođe početni šok, ali sada kada sam nekako postala svjesna da je ovo stvarno, e sada lagano kreće uzbuđenje oko svega. Pokušavam se prisjetiti svega što smo prolazili sa Larom prije 11 godina i iskreno ne mogu vjerovati da krećemo sa svim tim ispočetka", rekla je uzbuđeno Iris.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pedro Soltz (@pedrosoltz)

A kako je kćer Lara reagirala na sve...

"Lara nikada nije uopće očekivala da bi mogla dobiti mlađeg brata ili sestru pa joj ta informacija i nije baš sjela na prvu. Ona jako voli svoju malu sestričnu, ali brat ili sestra nisu nikada bili dio neke naše priče. I nju je taj neki prvi šok brzo prošao tako da je sada sva u pripremama oko otkrivanja spola bebe. Naime, u dogovoru s doktoricom samo Lara zna da li je dečko ili curica i još nam nije rekla. Jako je tajanstvena iako ja pokušavam izvući iz nje bilo kakvu informaciju, ona se ne da. Vjerujem da će kada beba dođe baš Lara biti ta koja će ju ili ga najviše razmaziti".

Pedro ima cijelu listu imena za dječaka jer on navija da bude dečko. On i Lara cijelo vrijeme raspravljaju o tome i uglavnom se ne slažu oko prijedloga. Zasad je njima prepušten taj dio. 

Imaju li planova za budućnost, otkrila nam je upravo Iris...

"Planovi su nam da uživamo što više u ovom periodu jer sada sam nekako svjesnija koliko brzo sve prođe i nekako sam mirnija i sigurnija u sebe pa se mogu možda malo više opustiti. Još uvijek radim dosta jer klijentima trudnoća ne smeta tako da smo i Pedro i ja dosta zaposleni i posvuda ali kada dođe vrijeme i ja ću malo usporiti".

Raduje li ih nova kupovina malenih stvarčica...

"Veseli me sve. Kao što sam već rekla, prošlo je 11 godina od moje zadnje bebe i pokušavam u glavi nekako napraviti plan što, kako, kada! Ali prije svega želim uživati u ovom periodu s Pedrom i Larom", zaključila je Iris za kraj.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 +25 Jelena Karleuša - 6 Celebrity Karleuša prošetala u prozirnom kombinezonu koji je istaknuo određene dijelove tijela, pa su posebno upadali u oči

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 +25 Nives Celzijus - 4 Celebrity Nives užarila društvene mreže novom vrućom fotkom: ''San snova mi je da izgledam kao ti u tim godinama!''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene