RAT OKO SKRBNIŠTVA

TEŠKE OPTUŽBE Slavni pjevač fizički zlostavljao vlastitog sina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zbog nemilosrdnih optužbi, pjevač bi uskoro mogao ostati i bez skrbništva nad svojim sinom jedincem.

Poznati pjevač Robin Thicke u posljednje vrijeme plijeni pažnju medija. Nakon što se nedavno oprostio od svog oca, poznatog glumca Alana Thickea, koji je preminuo od srčanog udara, Robin se sada našao na udaru medija. Njegova bivša žena Paula Patton optužila ga je za fizičko zlostavljanje njihova sina Juliana, piše američki tabloid RadarOnline.Juliana je navodno poslala hitan zahtjev sudu da Robinu oduzmu  zajedničko skrbništvo nad njihovim sinom, tvrdeći da ga je Thicke tukao te da inače ima problema s alkoholom i drogom.

Pogledaj i ovo April Love Robin Thicke (Foto: Instagram) Ne gube vrijeme Jedan od najpoznatijih holivudskih preljubnika čeka drugo dijete s 18 godina mlađom ljepoticom

Julian Thicke se navodno boji vlastitog oca i njegovih bolnih batina. ''Postala sam zabrinuta zbog njegovog neodgovornog pijenja alkohola i drogiranja, ali i načina kaznavanja koji primjenjue na Julianu'', napisala je Patton u službenom dokumentu. Julian joj je navodno rekao da ga je otac istukao prilično jako.Također je napisala kako se sinovo ponašanje promijenilo kada ga je pitala za batine. ''Postao je vrlo ljut i napet i vikao je na mene ako ikome kažem da mi više nikad neće reći ništa''. I učiteljica malog Juliana svjedoči nasilnom ponašanju. Izrazila je svoju zabrinutost. ''Tata ga zna jako udariti, ali nikad gdje se može vidjeti. Ako su na javnom mjestu, na primjer na plaži, odvest će ga u kupaonicu'', tvrdi učitejica.Obiteljska dadilja koja je pazila na Juliana proteklih godina tvrdi kako je dijete znalo biti anksiozno i nervozno pored oca, navodeći kao primjer kada je Julian prolio čokoladno mlijeko po kauču.Zabrinuo se kako će ragirati njegov otac. Dadilja je također izjavila kako je vidjela da Thicke puši marihuanu dok je Julin u kući.

Thicke se brani navodeći kako je takav način kažanjavanja zajednički dogovor. ''U rijetkim prilikama i samo kao posljednji izbor, upotrijebit ću lagani udarac, ali u skladu sa zakonom, sa otvorenim dlanom po guzi. Za takav način discipliranja Paula i ja smo se dogovorili tijekom braka'', naveo je u dokumentu Thicke.  Izjavio je kako je ona zapravo samo željna medijske pažnje.

Gdje ima dima, ima i vatre, ali sud će donjeti konačnu presudu. Podsjetimo, Paula Patton i Robin Thicke razveli su se nakon devet godina braka nakon što je javnost saznala za njegovu prevaru te Robinovo flertanje s drugim ženama.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene