Ne gube vrijeme

Jedan od najpoznatijih holivudskih preljubnika čeka drugo dijete s 18 godina mlađom ljepoticom

April Love Robin Thicke (Foto: Instagram) April Love Robin Thicke (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju April Love Robin Thicke (Foto: Instagram) Robin Thicke Paula Patton (Foto: Getty) April Love (Foto: Instagram) April Love Robin Thicke (Foto: Instagram) April Love Robin Thicke (Foto: Instagram) April Love Robin Thicke (Foto: Instagram) +0 Robin Thicke Paula Patton (Foto: Getty) Galerija

Par je zajedno od 2015. godine unatoč velikoj razlici u godinama.

Par ne gubi vrijeme.

Pogledaj i ovo Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) Ludo zaljubljeni Lijepa manekenka rodila je prije 3 tjedna, no već je izašla s 18 godina starijim dečkom u opakoj minici

Radi se o 23-godišnjoj manekenki April Love Geary i njezinom dečku, 41-godišnjem pjevaču Robinu Thickeu koji su upravo potvrdili kako čekaju drugo dijete i to svega 6 mjeseci nakon što je na svijet došla njihova kćer Mia.

Podsjetimo, Robin je svjetsku slavu stekao davne 2013. godine kada je izašao seksi spot za pjesmu "Blurred Lines" u kojem je glumila i Emily Ratajkowski koja je tada također postala svjetski poznata.

U to vrijeme Robin je bio u braku s glumicom Paulom Patton s kojom ima sina i za koju je priznao kako mu je morala dati odobrenje za spot. Par je zajedno bio ukupno 21 godinu.

Robin Thicke Paula Patton (Foto: Getty) Robin Thicke Paula Patton (Foto: Getty) Foto: Getty

No 2015. godine za par su se javili nepremostivi problemi. Paula je zatražila razvod braka, a razlozi su bile mnogobrojne njegove prevare, koje su počele baš u vrijeme kada je postao svjetski poznat. Ubrzo nakon toga upoznao je mlađahnu manekenku.

 

A post shared by April Love Geary (@aprillovegeary) on

Prelijepa manekenka drugo bi dijete trebala roditi na Robinov rođendan, 10. ožujka 2019. godine, a s obožavateljima je podijelila i informaciju kako će za vikend saznati čekaju li djevojčicu ili dječaka.

 

A post shared by April Love Geary (@aprillovegeary) on

Ubrzo se na društvenim mrežama oglasio i Robin te zahvalio djevojci na još jednom djetetu.

 

A post shared by April Love Geary (@aprillovegeary) on

Čestitamo sretnom paru!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene