Bio joj je sve

Tko je čovjek koji je bio kraljičina desna ruka? U procesiji koja je ispraćala lijes svima je zapeo za oko, služi joj od svoje 19. godine

Kraljičin pomoćnik Paul Whybrew - 3 Kraljičin pomoćnik Paul Whybrew - 3 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljičin pomoćnik Paul Whybrew - 2 Kraljičin pomoćnik Paul Whybrew - 5 Kraljičin pomoćnik Paul Whybrew - 4 Kraljičin pomoćnik Paul Whybrew - 1 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 1 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 2 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 3 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 4 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 5 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 6 +20 Kraljičin lijes u Westminster Hallu Galerija

Paul Whybrew jedan je od tri člana osoblja kraljevskog dvora koji je dobio poziv sudjelovati na procesiji ispraćaja kraljice Elizabete II., bio je njen prijatelj i čuvar tajni.

U procesiji koja je ispraćala lijes kraljice Elizabete II. iz Buckinghamske palače do Westminster Halla bio je i čovjek koji je svima zapeo za oko, a hodao je ispred lijesa kraljice.

Pogledaj i ovo Kraljica Elizabeta II. Njena kći otkrila je detalje Kraljicu Elizabetu brinula je jedna stvar prije njezine smrti, čini se kao da je cijelo vrijeme imala predosjećaj

Riječ je o Paulu Whybrewu, kraljičinom tajniku i pomoćniku koji uz kraljicu bio od svojih tinejdžerskih godina.

Zbog njegove visine od skoro dva metra, Paula nazivaju i Tall Paul, a on je bio jedan od samo tri člana dvorskog osoblja koji je dobio čast sudjelovati u ispraćaju kraljice.

Britanski mediji o njemu pišu sve najbolje, kraljicu je navodno počeo služiti s 19 godina, a jedan je od rijetkih koji se sa svima na dvoru slaže odlično.

Prošle godine, kraljica ga je nagradila i kao najduljeg svog službenika nakon 44 godine radnog staža.

Paul je navodno imao još jedan nadimak, Čuvar kraljičinih tajni, piše Daily Mail.

''Znao je da je mogao dobiti bilo koji posao u privatnom sektoru i zarađivati više nego što je zarađivao, ali mu to nikad nije palo na pamet. Osjećao je da je njegovo mjesto uz kraljicu, što je bila i njena želja. Potpuno mu je vjerovala. On zna mnoge njene tajne, ali ih nikad neće otkriti'', rekao je blizak izvor za Daily Mail.

Tijekom svog dugog staža Paul nikada nije razmišljao o odlasku osim kad je kraljica napunila 80 godina. Tada je svog pomoćnika zamolila da stalno bude uz nju te da preseli bliže dvorcu Windsor. Daily Mail piše da je tada u pitanje doveo svoju karijeru, ali je ipak ostao uz kraljicu i nije dao otkaz.

S kraljicom je dijelio sve. Bio je kraljičina desna ruka, a bliski izvori govorili su da joj je nosio telefon kada ju je netko zvao, palio bi joj televiziju, a navodno joj je služio i njena omiljena pića.

S kraljicom je čak sudjelovao i u poznatoj reklami s Jamesom Bondom, odnosno Danielom Craigom u kampanji za Olimpijske igre u Londonu 2012. godine.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Fonda Bridget Fonda +0 Bridget Fonda Nekad i sad Pamtimo je kao vitku plavokosu ljepoticu i veliku zvijezdu, a danas ne nalikuje na sebe i skriva se od javnosti

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 5 +20 Borna Kotromanić - 1 Celebrity Borna Kotromanić pojavila se u bijeloj prozirnoj haljini koja je svu pažnju usmjerila na jedan neočekivani detalj

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene