Uživaju na jahti

Partneri nasljednica bogatog carstva otkrili što ih je dojmilo u Dalmaciji, objavili fotografije na Instagramu

Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 5 Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 5 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 5 Galerija

Sam Palmer i Jay Rutland objavili su fotografije zalaska sunca na Jadranu te su otkrili da ih se sumrak u Dalmaciji jako dojmio.

Sestre Tamara i Petra Ecclestone sa svojim partnerima Jayjem Rutlandom i Samom Palmerom odmaraju na Jadranu, a muškarci su se pohvalili fotkama s odmora u Hrvatskoj na svojim društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: AFP) Ponovno je sretna Petra Ecclestone progovorila o braku iz pakla: "Spasila su me moja djeca!"

Sam i Jay objavili su fotografije zalaska sunca na Jadranu te su otkrili da ih se sumrak u Dalmaciji jako dojmio. Kćeri Bernieja Ecclestonea s obiteljima uživaju na očevoj luksuznoj jahti Petara, a Ecclestoneovi često posjećuju jug Hrvatske.

Fotografi su ih početkom tjedna uhvatili kako se ukrcavaju na jahtu sa svojim muževima i djecom, a obitelj je nakon karantene krenula u toplije krajeve na odmor.

Petra Ecclestone početkom travnja ove godine rodila je kći, a jedno je vrijeme sretnu vijest skrivala od javnosti. Sa Samom Palmerom zaručila se prije dvije godine. Njezina sestra Tamara i Jay Rutland u braku su od 2013. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene