tužna ironija

Igra uloge divnog roditelja, no 18-mjesečnu kćer ne želi upoznati: Dugogodišnju curu tražio i test očinstva

Owen Wilson (Foto: Profimedia) Owen Wilson (Foto: Profimedia) profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Owen Wilson (Foto: Profimedia) Galerija

Owen Wilson sudjeluje u odgoju sinova iz bivših veza, no kćerkicu Lylu Aranyju nikad nije vidio. Nakon testa očinstva pristao je plaćati mjesečnu alimentaciju od 25.000 dolara.

Owen Wilson (51) vrijeme u izolaciji posvećuje sinovima Finnu (6) i Robertu (9). 

Pogledaj i ovo Owen Wilson u Splitu (Foto: Privatne fotografije) Koji je razlog? Slovi kao omiljen, ali jedan detalj iz njegovog života nitko ne može shvatiti: ''Nikad ju nije upoznao''

Glumac je viđen u nedjelju s djecom i ručnikom u rukama, a čini se, kako piše Daily Mail, da su išli na plažu u kalifornijskom gradu Malibuu, iako je zatvorena zbog koronavirusa.

Wilson je bosonog vodio sinove Roberta, kojeg ima sa zračnom maršalicom Jade Duell, te Finna, kojeg je dobio s osobnom trenericom Caroline Lindqvist. Ni glumac ni njegova djeca nisu imali zaštitne maske koje su američke vlasti preporučile zbog koronavirusa. 

Vječiti neženja trudi se biti dobar otac sinovima koje je dobio s bivšim djevojkama, no još nikada nije sreo svoju 18-mjesečnu kćerkicu Lylu Aranyu. Nju je dobio s Varunie Vongsvirates (35), s kojom je, kako pišu američki mediji, oko pet godina bio u vezi. 

Owen je inzistirao na testu očinstva, a kada je dokazano da mu je Lyla kći, pristao je plaćati mjesečnu alimentaciju od 25.000 dolara. Ipak, glumac ne želi vidjeti svoje najmlađe dijete. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All that matters ❤️ 📸: @jessicagiselle_ #baby #8monthsold

A post shared by Varunie (@varunie) on

"Trebao bi vidjeti svoju kćer. Nevjerojatna je. Zaista propuštaš dragocjene trenutke. Izgleda baš poput tebe. Lyla treba oca. Ironično je kako Owen dobiva te uloge očeva, a nije nikad sreo vlastitu kćer", ispričala je Varunie prije nekoliko mjeseci. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene