Nestašan bio i ostao?

Uhvaćen s misterioznom plavušom, njegove djevojke s kojom ima sina nije bilo na vidiku

Owen Wilson i Caroline Lindqvist (Foto: Profimedia) Owen Wilson i Caroline Lindqvist (Foto: Profimedia) profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Owen Wilson i Caroline Lindqvist (Foto: Profimedia) +0 Owen Wilson i Caroline Lindqvist (Foto: Profimedia) Galerija

Owen Wilson snimljen je na ručku u Los Angelesu s misterioznom plavušom.

Holivudski glumac Owen Wilson snimljen je na ručku s misterioznom plavušom u Los Angelesu, dok njegove djevojke Caroline Lindqvist s kojom ima 6-godišnjeg sina Finna, nije bilo nigdje na vidiku.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić - 1 ''Bila sam dio toga...'' Zrinka Cvitešić prisjetila se snimanja sa slavnim holivudskim facama, pogledajte njihove fotografije sa setova!

51-godišnji Owen uživao je u zanimljivom društvu, u opuštenom izdanju, ne mareći previše za objektive paparazza koji su ih zajedno uhvatili. Nakon ručka dvojac se otputio i u kupnju namirnica u obližnju trgovinu te su zajedno otišli u nepoznatom pravcu.

Owen je prije Caroline bio u nekoliko veza u kojima je postao i otac. Sa zračnom maršalicom Jade Duell dobio je sina Roberta, a ima i 18-mjesečnu kćer Lylu Aranyu, koju je dobio s Varunie Vongsvirates, s kojom je, kako pišu američki mediji, bio u vezi oko pet godina. Owen je inzistirao na testu očinstva, a kada je dokazano da mu je Lyla kći, pristao je plaćati mjesečnu alimentaciju od 25.000 dolara. Ipak, glumac ne želi vidjeti svoje najmlađe dijete.

Ni s Caroline mu nisu cvjetale ruže. Naime, par je stalno prekidao i mirio se, pa su na kraju zaključili kako je bolje da se rastanu za stalno jer bi inače njihov odnos mogao biti konfuzan za njihova sina koji je rođen 2014. godine. No čini se da su vezu obnovili u periodu kada je bio s Varunie, a nedavno je opet ponovno viđen kako se upravo s njom ljubi u New Yorku dok doručkuju, a nedavno su se zabavljali i na plaži s njegovim kolegom Billyjem Zaneom.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) John Legend i Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Profimedia) +0 Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Celebrity Zadovoljna je: Valjajući tijesto, ponosno pokazala kako izgleda nakon operacije smanjenja grudi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene