Zgodni dečki

Ovo su najatraktivniji hrvatski rukometaši i baš svi su sretno zaljubljeni

Domagoj Duvnjak (Foto: Instagram) Domagoj Duvnjak (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj Duvnjak (Foto: Instagram) Domagoj Duvnjak (Foto: Instagram) Manuel Štrlek (Foto: Instagram) Manuel Štrlek (Foto: Instagram) Zlatko Horvat (Foto: Instagram) Luka Stepančić (Foto: Instagram) +0 Halil Jaganjac (Foto: Instagram) Galerija

Jučer je započelo Svjetsko rukometno prvenstvo.

Nakon nogometne groznice koja nas je tresla u 2018. godini, u 2019. trest će nas ona rukometna.

Pogledaj i ovo Domagoj Duvnjak, Lucija Žulj Predivno! Domagoj Duvnjak preslatkom fotografijom priopćio je sretnu vijest, a čestitke i prekrasne želje ne prestaju mu stizati!

Preciznije, ta groznica službeno je započela jučer u obliku Svjetskog rukometnog prvenstva. U tijeku je prva utakmica naših Kauboja protiv neugodnog Islanda, a osim sportskim talentom, naši se dečki mogu pohvaliti i atraktivnim izgledom.

U nastavku vam donosimo popis domaćih rukometaša zbog kojih bi žene koje i ne prate ovaj sport, mogle sjesti pred televizore i odgledati baš svaku utakmicu.

21-godišnji David Mandić s lijevog krila jedan je od najmlađih igrača domaće momčadi te debitant na Svjetskom rukometnom prvenstvu. Ipak, 187 centimetara visok David u sretnoj je vezi s djevojkom Anom.

30-godišnji Manuel Štrlek dobro je poznat domaćim navijačima, ali i ženskom djelu publike. 181 centimetar visok Manuel ove će godine proslaviti 6. godišnjicu braka sa suprugom Inom s kojom ima i neodoljivu kćerkicu Zoju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manuel Štrlek (@strlek_manuel_17) on

Od "starije" generacije ne smijemo nikako zaboraviti niti Domagoja Duvnjaka koji je također već godinama miljenik žena. A osim što je odličan na terenu, Domagoju ide jednako tako i na privatnom planu, jer je još od srednje škole u sretnoj vezi s lijepom Lucijom Žulj, čije fotografije redovito dijeli na društvenim mrežama te ne skriva koliko je zaljubljen.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88) on

34-godišnji Zlatko Horvat logičan je slijed nakon Manuela i Domagoja, a baš kao i njegovi suigrači, i on se može pohvaliti stabilnim ljubavnim životom. Zlatko je od 2008. godine u braku sa suprugom Majom s kojom ima i dva sina. Više je puta iskreno priznao kako mu teško pada odvojenost od obitelji, no supruga je bivša rukometašica, pa mu je velika podrška koja savršeno razumije život sportaša.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zlatko Horvat (@horvat_zlatko) on

Crnokosi i preko 2 metra visoki Luka Stepančić uvijek je prvi vrhu najpoželjnijih domaćih rukometaša, što nimalo ne čudi, ali ne čudi niti činjenica da je njegovo srce već odavno osvojeno. To je uspjelo njegovoj supruzi Ani s kojom se vjenčao prije nešto više od 2 godine nakon dugogodišnje veze, a par ima i sina Jakova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Stepančić (@lukastepancic7) on

20-godišnji Halil Jaganjac možda jest u zadnji tren otišao na Svjetsko prvenstvo, no sigurni smo kako će brzo osvojiti srca dama diljem Hrvatske i šire. No, i njegovo je srce zauzeto, a djevojkom Adisom mladi se reprezentativac često hvali na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halil Jaganjac (@haliljaganjac) on

 

Tko je po vama najzgodniji domaći rukometaš s naše liste?

  • David Mandić
  • Manuel Štrlek
  • Domagoj Duvnjak
  • Zlatko Horvat
  • Luka Stepančić
  • Halil Jaganjac

Ukupno glasova:

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) +7 Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Celebrity Već ima drugu: Slavna glumica brzo je preboljela bivšu curu, jednu od najseksi manekenki svijeta

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Jelušić (FOTO: Instagram) Ana Jelušić (FOTO: Instagram) Ana Jelušić i Travis Black (Foto: Instagram) Ana Jelušić i Travis Black (Foto: Instagram) +2 Ana Jelušić (Foto: Instagram) Celebrity Otkrila koje je ime dala svojoj djevojčici: Ana Jelušić odabrala svjetsko ime te ga obznanila cijelom svijetu

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) MacKenzie i Jeff Bezos (Foto: Getty Images) +4 MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Celebrity Kakva promjena! Pogledajte kako je uskoro bivši bračni par milijardera izgledao na početku veze

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene