Ovako stvari stoje

Nakon tužnog pada pred kamerama otkriveno pravo stanje glumca kojeg svi obožavaju, zabrinutost za njega samo raste

Michael J. Fox Michael J. Fox Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Michael J. Fox - 5 Michael J. Fox - 4 Michael J. Fox - 2 Michael J. Fox - 1 Michael J. Fox - 3 Michael J. Fox Michael J. Fox Euzhan Palcy, Michael J. Fox, Diane Warren i Peter Weir Michael J. Fox - 3 Michael J. Fox - 2 +20 Michael J. Fox - 1 Galerija

Glasnogovornici Michaela J. Foxa oglasili su se nakon što je nezgodno pao na jednoj pozornici u Los Angelesu i sve jako zabrinuo.

Holivudski glumac Michael J. Fox zabrinuo je obožavatelje nakon što se društvenim mrežama proširila snimka njegova pada na jednom panelu u Los Angelesu, no on je navodno jako dobro unatoč Parkinsonovoj bolesti, s kojom godinama živi.

Pogledaj i ovo Michael J. Fox Teško je to gledati... Tužni prizori omiljenog glumca: Pao je tijekom dolaska na pozornicu, borba s teškom bolesti uzela je maha!

61-godišnji Michael nasreću je ostao neozlijeđen nakon što je pao na Fan Expou, a njegovi su predstavnici ekskluzivno za The Mirror otkrili da je, iako zbog svoje bolesti ponekad ima problema s kretanjem, njegovo trenutačno zdravlje dobro.

"Michael ima Parkinsonovu bolest. Nije tajna da oboljeli od Parkinsonove bolesti padaju. Sjajno mu ide i ako pogledate video, odmah je skočio na noge i počeo odgovarati na pitanja publike. Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja o Michaelu i životu s Parkinsonovom bolešću, pogledajte njegov dokumentarni film Još uvijek", stoji u izjavi.

Video Michaelova pada pogledajte OVDJE.

Danas 61-godišnjem glumcu 1991. godine dijagnosticirana je Parkinsonova bolest, s kojom se uspješno bori, a pojavljivanje u Philadelphiji bilo je prvo u javnosti nakon što je priznao da njegova borba s Parkinsonovom bolešću postaje sve teža.

Michaelovo se zdravlje tijekom posljednjih nekoliko godina počelo pogoršavati, a zbog toga je polako napustio glumu i na ekranu smo ga mogli vidjeti samo u nekim posebnim i kratkim pojavljivanjima.

U nekoliko je navrata opisao kako mu je bilo teško birati uloge zbog problema koje ima, a jedan od najvećih je njegovo pamćenje. Glumac je rekao da više ne može zapamtiti duge dijaloge zbog bolesti, koja je sve više napredovala. No njegovo ga fizičko stanje nije obeshrabrilo, već ga je motiviralo da osnuje zakladu za razvoj medicinskih istraživanja koja pomažu u liječenju i istraživanju bolesti.

Michael je glumačku karijeru započeo kasnih 1970-ih, ali proslavio se tek u filmu Stevena Spielberga "Povratak u budućnost" 1985., u dobi od 24 godine. Uloga je trebala pripasti Ericu Stoltzu, ali film je ponovno snimljen s Foxom nakon što su producenti mislili da prva verzija nije uspjela. Nakon što je postao holivudska zvijezda zahvaljujući ''Povratku u budućnost'' i srednjoškolskoj komediji ''Mladi vukodlak', Michael se okrenuo i televiziji pa je glumio Mikea Flahertyja u političkom sitcomu ''Svi gradonačelnikovi ljudi''.

Uz njega je cijelo vrijeme ljubav njegova života Tracy, s kojom ima i četvero djece, Sama, Aquinnah, Schuyler i Esme.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene