Hm... Angie?

Brad pisao ljubavna pisma bivšoj: 'Ne mogu prestat mislit na tebe'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otkrivena ljubavna pisma Brada Pitta koja nisu pisana Angelini, već drugoj ženi!

Poznati par, Brad Pitt i Angelina Jolie, trenutno uživaju s djecom u Australiji gdje će provesti blagdane, a američki mediji otkrili su nešto novo.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt pokazala novu frizuru Odmalena želi izgledati kao dječak, ali odrasla je u kopiju svoje prekrasne majke, pogađate čija je ovo kći?

Rekli pa porekli – Angelina ipak slavi s Bradom!

U medije su procurili dijelovi ljubavnih pisama koje je Brad Pitt napisao drugoj ženi.

Jill Scholen je Bradova bivša cura s kojom je bio krajem 1980-ih godina. 'Obožavam te, voljet ću te zauvijek', dio je jednog pisma dok joj je u drugom napisao: 'Ne mogu prestati misliti na tebe. Ne osjećam se potpuno ako ti nisi kraj mene'.

Jill je priznala da joj je Brad napisao jednu od najljepših pjesama koje muškarac može napisati ženi. Također je dodala da joj je veza s njim bila predivno iskustvo.

Tijekom '80-ih Jill je snimala horore, a vezu s Pittom prekinula je zbog romanse s redateljem filma kojeg je snimala u Mađarskoj.

Glumica se kasnije udala za kompozitora Anthonyja Marinellija s kojim ima dvoje djece, a par se rastao 2002. godine. Nakon toga se upustila u vezu s jazz glazbenikom Daveom Carpenterom s kojim ttrenutačno radi na glazbenom albumu.

'To je bilo jedno od mojih najgorih iskustava u životu. Ne možeš zaboraviti tako nešto, možda nikad nisam prebolio taj osjećaj poniženja', izjavio je prije par godina Pitt u jednom intervjuu za američke medije komentirajući prekid s glumicom Jill.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene