Novi detalji

Slavna glumica progovorila o kćeri sljedbenici bizarnog seks-kulta: "Ja sam ju dovela tamo i osjećam se užasno!"

Catherine Oxenberg (Foto: Getty) Catherine Oxenberg (Foto: Getty) Getty 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Oxenberg (Foto: Getty) Allison Mack (Foto: Profimedia) Allison Mack (Foto: Instagram) Allison Mack (Foto: Instagram) Catherine i India Oxenberg (Foto: Getty) Catherine i India Oxenberg (Foto: Getty) Catherine Oxenberg (Foto: Getty) Catherine Oxenberg (Foto: Getty) +0 Allison Mack (Foto: Profimedia) Galerija

Holivudski seksualni kult NXIVM šokirao je Hollywood još prije nekoliko mjeseci.

Seksualni kult NXIVM posljednjih je mjeseci stalno u medijima.

Pogledaj i ovo Allison Mack (Foto: Getty Images) zastrašujuća priča Glumica koja je uvlačila žene u bizarni kult i tjerala ih da poziraju gole pa ih žigosala puštena je ranije iz zatvora!

O njemu smo vam pisali ranije ovaj mjesec u priči holivudske glumice Allison Mack, zvijezde serije "Smallvile". Ona je navodno bila desna ruka njegovu osnivaču Keithu Raniereu, koji je trenutačno u zatvoru.

Allison Mack (Foto: Profimedia) Allison Mack (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Iako je to negirala, glumica je navodno pohotnom Keithu dovodila nove sljedbenice koje bi ubrzo postale seksualne robinje koje su morale u svemu ugađati starijim, muškim članovima. One su tako unutar kulta prisiljavanje na fizički rad i seks, a pritom su i verbalno ponižavane, pa čak i žigosane. Spominju se i razne financijske ucjene koje se tek moraju dokazati.

Glumica se trenutačno nalazi u kućnom pritvoru, a o kultu, njegovim glavnim akterima i njihovim gnjusnim zločinima sada je progovorila i glumica Catherine Oxenberg, koja je poznata po ulozi u kultnoj seriji "Dinastija", čija se kći India bizarnoj grupi priključila prije 7 godina. Kako je otkrila sama Catherine, India je sada napokon kod kuće te se jako želi maknuti od svega i biti sa svojom obitelji. Kako to obično ide u Hollywoodu, spremna je i ispričati svoju stranu priče o kultu koji je šokirao javnost.

Catherine i India Oxenberg (Foto: Getty) Catherine i India Oxenberg (Foto: Getty) Foto: Getty

Zanimljivo, Catherine je svoju 27-godišnju kćer 2011. godine sama odvela na jedan motivacijski susret kulta, no brzo se odlučila maknuti od njega, dok je Indiju cijela priča zainteresirala te je sama kontaktirala s kultom kako bi mu se pridružila.

Koliko je cijela priča otišla daleko, glumica je shvatila kada je vidjela da njezina kći na tijelu ima žigosane inicijale Ranierea i Allison, što su imale sve "robinje". "Pitala sam ju tada zna li što to znači i s čime se povezuje, rekla mi je da je to neki latinski simbol. To su joj očito tamo rekli. Kad pogledaš prelijepu kožu svoje djevojčice koju si godinama pokušavao odgojiti da ne bude korumpirana i misliš si kako je neki muškarac napravio brend od njezina tijela, što je to vama učinilo?" upitala ju je novinarka, a Catherine je odgovorila kako je bila užasnuta.

Catherine Oxenberg (Foto: Getty) Catherine Oxenberg (Foto: Getty) Foto: Getty

"Ja sam ju dovela tamo, pa se osjećam odgovorno i da ju maknem iz kulta. U početku sam osjećala neopisivu krivnju što sam kćer dovela u takvu devijantnu i opasnu organizaciju, a onda sam potražila pomoć i educirala se."

Što će biti s glavnima i odgovornima iz kulta, još uvijek se ne zna, a hoće li India ikada progovoriti o užasima koji bi ih mogli strpati dugo iza rešetaka, tek nam ostaje vidjeti. Kako je sama zamolila preko majke, "sada joj treba privatnost, a o svemu će iskreno progovoriti kada za to dođe pravo vrijeme".

Nadamo se samo da to neće biti prekasno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene