jako hrabro!

Pazi, velika bijela psina! Poznati zavodnik pokazao da je neustrašiv, zbog ove snimke mnogima se s razlogom zaledila krv u žilama

Orlando Bloom (Foto: Instagram) Orlando Bloom (Foto: Instagram) instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Orlando Bloom (Foto: Instagram) Galerija

Orlando Bloom objavio je snimku na kojoj vesla na dasci dok ispod njega pliva velika bijela psina.

Holivudski glumac Orlando Bloom voli živjeti na rubu, a to je dokazao i posljednjom objavom na svom Instagramu. Veslao je na dasci uz obalu Malibua, a u jednom trenutku se ispod njega pojavila velika bijela psina. To nije nimalo uzrujalo slavnoga glumca, koji je nastavio veslati kao da se ništa ne događa.

Pogledaj i ovo Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku Opa! U društvu slavnog milijardera Dubrovnik su posjetili i omiljena pjevačica te njezin zgodni suprug, njihova pojava bila je pravo iznenađenje!

"Veslanje na dasci s velikom bijelom psinom. Kada ti strah postane prijatelj pa još i snime taj trenutak", napisao je Bloom o opisu snimke koju je objavio na društvenoj mreži. "To je potpuno izvan svake pameti", "Jako si hrabar", "Divlji si", "Ne bih se usudila to napraviti", samo su neki od komentara njegovih zaprepaštenih obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom)

Neki su komentirali i kako je pravo čudo što ovoga puta nije bio gol, a svi se sjećaju kada je prije pet godina na odmoru u Italiji klečao na dasci kao od majke rođen. U kasnijim intervjuima Katy Perry je priznala da joj je bilo omalo neugodno zbog toga i da ju je pokušao nagovoriti da se i ona razgoliti, ali nije na to pristala. U golišavom izdanju snimio se i ove godine, no nije otkrio na kojoj lokaciji je bio.

Bloom i Katy Perry su počeli izlaziti 2016. godine, no godinu dana kasnije su prekinuli, da bi se pomiril 2019. godine. U kolovozu prošle godini dobili su kćer Daisy.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić nastupa pred publikom(Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Zdravko Čolić (Foto: PR) +0 Zdravko Čolić (Foto: PR) Celebrity Zdravko Čolić iznenadio sve priznanjem da je ljubovao s članicom nekad najpopularnije grupe na svijetu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene