Važne odluke

Napredne za svoje godine – učinile to vrlo rano!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

One su postale žene i prije nego što se to od njih očekivalo. Upozorenje - klikni samo ako želiš znati (puno)više o svojim omiljenim zvijezdama. Ovo je - INTIMNO.

Mnoge zvijezde stale su 'pod nož' ili su napravile kozmetičke tretmane i korekcije i prije nego li se od njih to očekivalo.

Pogledaj i ovo Britney Spears Pomalo tužno Britney Spears objavila svoje potpuno gole fotografije, na očajne molbe koje joj pristižu sa svih strana uopće ne reagira

Kim Kardashian

Prije nego što je i službeno postala tinejdžerka, Kim je redovito depilirala svoju bikini zonu u dobi od 12 godina.

'Imala sam depilacije jednom mjesečno', otkrila je slavna dama.

MET Gala: Party koji ne želite propustiti - Zvijezde i njihove glamurozne toalete!

Kaley Cuoco

Poznata plavuša otkrila je da je još s 18 bila nezadovoljna svojim grudima. Upravo zato se u toj dobi odlučila napraviti plastičnu operaciju.

'To mi je bila najbolja odluka koju sam donijela', rekla je jednom prilikom.

Jennifer Aniston

Iako se već dugo priča o njezinom nosu, lijepa je glumica tek 2011. priznala pravu istinu. Jen je rekla da je u srednjoj školi za vrijeme bejzbolske utakmice dobila palicom u nos koji je tada trebalo operirati.

Čini se da je zvijezda 'Prijatelja' iskoristila priliku i svoj 'potrgani' nos tada i uredila.

Lourdes Leon

Madonnina kćer imala je velikih problema već s 11 godina. Budući da je stalno bila u centru pozornosti zbog slavne mame, sve su oči bile uprte u nju. Tako su paparazzi otkrili njezinu veliku manu – spojene obrve.

'Nakon što ju je to počelo smetati, mama je sredila stvar. Naučila ju je kako čupati obrve pa je u dobi s 12 godina Lola i sama to znala srediti', rekao je izvor.

Britney Spears

Ona je postala senzacija kada je imala samo 16 godina i tada je donijela odluku koju je kasnije požalila. Poznata je pjevačica odlučila ugraditi silikone u grudi jer nije bila zadovoljna njihovom veličinom.

'Požalila je silikone uglavnom zato jer su njezine prave grudi još uvijek rasle. Kada su joj prirodne grudi narasle, odlučila je izvaditi silikone', rekao je izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene