Sjećate se nje?

Prošlo je preko 30 godina: Kako izgleda slavna 52-godišnjakinja?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prošlo je preko 30 godina od emitiranja kultnog 'Thriller', a Ola Ray, koja je glumila djevojku Michaela Jacksona - i dalje izgleda zanosno.

U spotu je glumila bok uz bok s kraljem popa, a kako bi obilježila četvrtu godišnjicu smrti slavnog glazbenika, 52-godišnja Ola Ray je objavila spot posvećen Michaelu Jacksonu.

Pogledaj i ovo showbuzz Jako mu se sviđa Robbie želi kupiti kuću u kojoj je preminuo Kralj popa

>>> Obitelj traži 220 MILIJARDI kuna: 'Bio je emotivno paraliziran i pun prezira'

Ola Ray  i danas plovi manekenskim vodama i u 52. izgleda odlično! Ponosna na svoju izvrsnu figuru, na svom Facebook profilu objavila je fotografiju na kojoj u pripijenoj haljini pokazuje svoju seksi stranu.

Ola je u spomen Michaelu Jacksonu, čija se četvrta obljetnica smrti obilježava 25. lipnja, objavila spot za pjesmu 'Remember'.

'Ovaj projekt je trajao gotovo godinu dana. Jako sam sretna što sam uspjela sve završiti baš za vrijeme Michaelove obljetnice. Nadam se kako ćete svi uživati', poručila je Ola Ray.

Ray je počela profesionalnu karijeru kao pjevačica i plesačica krajem 70-tih godina, kada je osnovala grupu The Puppets s braćom i sestrom. Njezina obitelj je tada živjela u Tokiju, a osim pjevanja, Ola se pojavljivala u japanskim reklamama i modnim editorijalima.  Krajem 1978. godine vratila se u SAD, a nakon što je proglašena Playboyevom zečicom mjeseca, uslijedili su brojni angažmani.

No onaj koji mnogi pamte je uloga prekrasne djevojke Michaela Jacksona: Ola se 1982. godine pojavila u 'Thrilleru' i stekla svjetsku slavu. I mora se priznati, nakon 30 godina Ola je i dalje prava ljepotica!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene