Posvećen samo njoj

U javnost procurio intiman video slavnog para

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Video je bio skriven gotovo dvije godine, a posvećen je bio samo jednoj ženi.

Pjesmu 'Awesome' slavni je reper Kanye West prvi puta izveo još prije dvije godine, na Met Ballu, a posvećena je njegovo supruzi Kim Kardashian. Pjesma nije bila odmah predstavljena javnosti, a sada je procurila u javnost. Američki su se mediji raspisali o tome da je pjesma procurila u javnost zbog krađe reperovog laptopa u Parizu, no iz Kanyeove izdavačke kuće otkrili su kako je to posljedica nepovezanih događaja.

Pogledaj i ovo Bianca Censori - 6 Nešto pristojnije izdanje Dosad ju je odijevao u oskudne kombinacije, a ovog puta kupio joj je kombinezon s interneta čija je cijena vrlo povoljna

Kanye West zarađuje 'masne pare' pa zašto ne okusiti dio njegovog kolača.

Spomenuta je pjesma posebna upravo zato što Kanye progovara o svojim osjećajima prema Kim te je naziva jednostavno savršenom. Također, slavni se glazbenik pita kako se nije umorila od hodanja po njegovim mislim te joj poručuje da se ne obazire na negativne komentare te da izgleda predobro da bi radila.

Još uvijek nije poznato hoće li se pjesma 'Awesome' naći na najavljenom Westovom albumu "So Help Me God" koji bi trebao biti objavljen do kraja godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene