Tužni prizori

Pola godine od smrti Vidoja Ristovića: Neutješna obitelj okupila se na groblju, a Nikolina je iznenadila odlukom!

Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 9 Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 9 Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 1 Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 2 Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 3 Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 4 Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 5 Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 6 Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 7 Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 8 Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 9 Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 10 +16 Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 11 Galerija

Obitelj Vidoja Ristovića okupila se na groblju u Beogradu povodom polugodišnjice njegove smrti, no udovica Nikolina Pišek nije se pojavila.

Prošlo je točno pola godina od preprane smrti supruga Nikolina Pišek, Vidoja Ristovića.

Pogledaj i ovo Nikolina Pišek Ristović osude sa svih strana Kako je osobni gubitak Nikoline Pišek postao regionalni fenomen: "Sud javnosti obrušio se na ženu koja je u procesu žalovanja"

Tim se povodom njegova obitelj okupila na groblju u Beogradu, a prva je na stigla Vidojeva majka Marija koja nije mogla zaustaviti suze i prijatelji su je cijelo tješili, piše Nova.rs.

Neutješan je bio i njegov otac Viktor, poznatiji kao Miša Grof, a ožalošćenim roditeljima pridružile su se i Vidojeva prva supruga Lana s njihovom kćeri Mateom.

Vidojeva udovica Nikolina donijela je neočekivanu odluku i nije se pojavila na groblju.

Podsjetimo, Vidoje je iznenada preminuo u 44. godini u Beogradu. S Nikolinom je bio u braku od 2013. godine i zajedno su dobili kćer Unu Sofiju, a ona iz ranije veze ima i kćer Hanu.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry Julia Roberts i Matthew Perry - 1 Julia Roberts i Matthew Perry - 3 Matthew Perry (Foto: Profimedia) +9 Prijatelji Preporuke Omiljeni Chandler otkrio kako prepoznati što je točno konzumirao na snimanju "Prijatelja": "Možete pratiti putanju"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 +13 Žanamari Perčić Nekad i sad Jednu od najseksi Hrvatica nije lako prepoznati na fotkama s početka karijere, jedna razlika odmah upada u oči!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene