Lijepi trenuci!

Nikolina Pišek pohvalila se figurom u badiću: ''Prstohvat smijeha, pokoji mokar poljubac, udaljeni lavež i evo uspomene''

Nikolina Pišek - 9 Nikolina Pišek - 9 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek - 4 Nikolina Pišek - 1 Nikolina Pišek - 2 Nikolina Pišek - 3 Nikolina Pišek - 5 Nikolina Pišek - 6 Nikolina Pišek - 7 Nikolina Pišek - 8 Nikolina Pišek Nikolina Pišek - 2 +20 Nikolina Pišek - 1 Galerija

Nikolina Pišek pohvalila se isklesanim tijelom u kupaćem kostimu pa pozirala s kćerkicom ispred mora koja je na sebi nosila isti kupaći kostim.

Nikolina Pišek ponovno se pohvalila obiteljskim trenucima na svom Instagram profilu, a njenu fotografiju u kupaćem kostimu zasjenila je fotografija s kćerkicom.

Pogledaj i ovo Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 9 Tužni prizori Pola godine od smrti Vidoja Ristovića: Neutješna obitelj okupila se na groblju, a Nikolina je iznenadila odlukom!

Pišek je objavila nekoliko fotografija s mora i pokazala da odbrojava zadnje dane ljeta, a u kupaćem kostimu brončane boje pokazala je svoju isklesanu figuru i bujne grudi.

Ipak, pozornost je privukla prva fotografija s kćerkicom, a Nikolina i njezina djevojčica pozirale su u kupaćim kostimima iste boje okrenuta leđima kameri.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

''Još koji dan ljeta preliven zlatom. Žličica ljubavi, koji gram sreće, prstohvat smijeha, pokoji mokar poljubac, udaljeni lavež i evo uspomene koja će potrajati do kada treba. Do mjeseca i natrag. Školo, veselimo ti se, ali pričekaj još malo…'', napisala je u opisu fotografija Nikolina i otkrila da joj kćerkica odbrojava sitno do početka nove školske godine.

Podsjetimo, Nikolina je u svibnju ove godine iznenada ostala udovica. Njezin suprug Vidoje Ristović preminuo je u 44. godini u Beogradu, a vijest je za medije potvrdila Pišek koja je trenutku muževe smrti bila u Zagrebu.

Nikolina i Vidoje bili su u braku od 2013. godine i zajedno su dobili kćer Unu Sofiju, dok on iz prvog braka ima kćer Mateu, a ona iz ranije veze ima kćer Hanu.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina s majkom Anom Vučković - 6 Severina s majkom Anom Vučković - 5 Severina s majkom Anom Vučković - 3 Severina s majkom Anom Vučković - 2 +28 Severina s majkom Anom Vučković - 1 Celebrity Severinina majka oglasila se o incidentu koji se dogodio između pjevačice i njene sestre: ''Nije joj ovo prvi put!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +25 Žanamari Perčić - 8 Celebrity Žanamari počastila fanove svojim bombastičnim fotkama u ''nevidljivim'' tangama: "Najveći izazov u životu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene