Stvarno im je dobro

Obitelj Stallone napustila je Hrvatsku, ali nisu otišli daleko: Pogledajte gdje sada uživaju...

Sestre Stallone (Foto: Instagram) Sestre Stallone (Foto: Instagram) instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sophie Stallone (Foto: Instagram) Sestre Stallone (Foto: Instagram) Sylvester Stallone (Foto: Profimedia) Sestre Stallone (Foto: Instagram) Sestre Stallone (Foto: Instagram) Sistine Stallone (Foto: Instagram) Sistine Stallone (Foto: Instagram) Sestre Stallone (Foto: Instagram) Sophie Stallone (Foto: Instagram) Sistine i Sophia Stallone (Foto: Instagram) +0 Sistine Stallone (Foto: Instagram) Galerija

Nakon ljetovanja u Hrvatskoj, jahta slavnog glumca Sylvestera Stallonea otplovila je u Crnu Goru.

Nakon što su danima uživali na hrvatskim otocima, slavna obitelj Stallone otplovila je iz Hrvatske i mjesto pod suncem potražila u Crnoj Gori. 

Pogledaj i ovo Sophia Stallone Brižna kći Ova bujna ljepotica kći je legendarnog glumca, a izazvala je totalnu pomutnju kad mu je došla u posjet!

Jahta Meira na kojoj slavni glumac Sylvester Stallone s obitelji plovi trenutno je usidrena u crnogorskom Tivatu. 

Stalloneovi su prije desetak dana stigli u Hrvatsku, a glumčeve su kćeri Sistine, Scarlet i Sophie stalno na Instagramu objavljivale fotografije njihova odmora iz kojih se moglo iščitati koliko se dobro provode. 

"Hrvatska, lijepa si", zaključila je kratko 21-godišnja Sistine uz fotografije iz mora s mlađom sestrom Scarlet i rođakom. "Lijepa si i ti", odgovorila joj je starija sestra Sophia koja se također s njima odmara na Jadranu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

somewhere warmer

Objavu dijeli Sophia Stallone (@sophiastallone)

Nakon što ih je naša obala osupnula ljepotom, a noćni klubovi ih dobro ugostili tijekom izlazaka, obitelj je isplovila iz hrvatskih voda. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Croatia you pretty

Objavu dijeli Sistine (@sistinestallone)


1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Stephanie Niznik (Foto: Profimedia) Stephanie Niznik (Foto: Profimedia) Stephanie Niznik (Foto: Profimedia) +0 Stephanie Niznik (Foto: Profimedia) Celebrity Zvijezda "Uvoda u anatomiju" i "Star Treka" iznenada preminula u 53. godini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene