Tužne scene

Shrvani Perryjevi roditelji jedva smogli snage da dođu do njegova doma, njihovi izrazi lica sve govore

Obitelj Matthewa Perryja Obitelj Matthewa Perryja Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Matthewa Perryja - 5 Obitelj Matthewa Perryja - 3 Obitelj Matthewa Perryja - 2 Obitelj Matthewa Perryja - 1 Obitelj Matthewa Perryja - 4 Obitelj Matthewa Perryja Obitelj Matthewa Perryja John i Matthew Perry Matthew Perry i Selma Blair Matthew Perry +14 Matthew Perry Galerija

Članovi obitelji Matthewa Perryja snimljeni su ispred njegova doma u Los Angelesu u kojem je preminuo u dobi od 54 godine.

Majka, otac i očuh Matthewa Perryja snimljeni su kako shrvani dolaze u njegov dom u Los Angelesu u kojem je preminuo nakon što je doživio srčani zastoj i utopio se u jacuzziju.

John Bennett Perry, Suzanne Perry i Keith Morrison stigli su u glumčev dom koji je policija ogradila trakama, a gdje su se okupili i njegovi brojni obožavatelji, prijatelji, novinari i fotografi.

Prije samo dva tjedna Matthew je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj je nasmiješen pozirao s ocem, a nakon čega su njegovi obožavatelji primijetili kako izgleda zdravo i puno bolje nego prije nekoliko mjeseci.

"Evo mene, evo mog oca Johna, oboje držimo piće u rukama", napisao je Matthew uz fotografiju.

"Super izgledaš Matt", "Dobro mi izgledaš", "Ovo je slatko, nadam se da si dobro, ti si mi najdraži glumac", "Oboje izgledate dobro", "Nadam se da uživate", "Lijepa fotografija", "Uživajte u svakom trenutku", pisali su mu obožavatelji u komentarima, od kojih su brojni primijetili kako njihov omiljeni glumac izgleda puno bolje nego prije nekoliko mjeseci.

Matthew je od 1997. godine bio čak 15 puta na odvikavanju, a u svojim memoarima otkrio je i da je 2018. godine bio nadomak smrti nakon što mu je debelo crijevo puklo zbog ovisnosti i da su mu liječnici dali tek dva posto šanse za život nakon što je bio priključen na aparate. Priznao je i da danas ne može gledati "Prijatelje" jer je baš za vrijeme snimanja završio u paklu ovisnosti.

"Nisam gledao seriju jer bih samo morao ponavljati 'alkohol, opijati, kokain'. Mogao bih za svaku sezonu reći što sam tada koristio i zato je ne želim gledati. To je sve što vidim", napisao je.

Ranije je ispričao i kako se zbog posljedica teških ovisnosti uopće ne sjeća nekih dijelova sa seta serije koja mu je donijela svjetsku slavu i u kojoj je glumio deset godina.

Bio je ovisan o lijeku Vicodin, a počeo ga je uzimati zbog nesreće koju je doživio vozeći skuter na vodi. Uspješno mu je smanjivao bolove, no s vremenom nije mogao provesti nijedan dan bez tablete što se vidjelo na njegovu izgledu, ali i ponašanju.

Matthew je preminuo je u subotu nakon što je pozvana hitna pomoć zbog srčanog zastoja, a tijelo omiljenog Chandlera nađeno je u njegovom domu u jacuzziju.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry Matthew Perry John i Matthew Perry Matthew Perry - 4 +13 Matthew Perry - 1 Celebrity Posljednja objava Matthewa Perryja na Instagramu ledi krv u žilama, podijelio je to samo šest dana prije smrti

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Joy Corrigan Joy Corrigan - 4 Joy Corrigan - 2 Joy Corrigan - 1 +5 Joy Corrigan - 4 Zanimljivosti Desetljećima je lagala koliko stvarno ima godina, a razlog tome je pomalo bizaran: "Konačno sam spremna otkriti ovu tajnu!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene