Tragična sudbina

Obitelj i brojni prijatelji ispratili Dolores na posljednje počivalište

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Članovi obitelji i bliski prijatelji okupili su se u petak na posljednjem ispraćaju glumice Dolores Lambaše na šibenskom gradskom groblju Kvanj.

Mnoga poznata imena došla su ispratiti na posljednji počinak voljenu prijateljicu, kolegicu, poznanicu - 32-godišnju hrvatsku glumicu Dolores Lambašu.

Pogledaj i ovo Dolores Lambaša i Lana Radeljak netko tko joj je puno značio Isplivala posebno emotivna fotografija naše tragično preminule glumice, pogledajte u čijem je društvu bila

Glumci Ivo Gregurević, Nives Ivanković, Špiro Guberina, Slaven Knezović, Leon Lučev, Ana Gruica, Ivo Perkušić samo su neki od mnogih ožalošćenih kolega koji su došli odati posljednju počast preminuloj kolegici.

Na posljednji ispraćaj je stigao i glumac Stojan Matavulj koji je vozio automobil u kojem je Dolores kao suvozačica smrtno stradala kobnog jutra prije svega dva dana.

Posljednje 'zbogom' došli su joj reći i šibenski glumački velikani Joško Ševo i Mate Gulin.

Stigao je i gradonačelnik Šibenika Željko Burić te manekenka Maja Cvjetković.

>> Kronologija tragedije u kojoj je stradala Dolores Lambaša

>> 'Život priča priče, a ova je priča nažalost sada završila'

Ispraćena uz zvuk trube i pjesmu ‘Krist jednom stade na žalo’

Na posljednje počivalište Dolores je ispratila klapa Romansa koja je izvela pjesme ‘Tu je moj dom’ i ‘Ne diraj moju ljubav’. Nakon njih, glumac Joško Ševo izrecitirao je dio Solomonove ‘Pjesme nad pjesmama’.

Dolores je zatim ispraćena uz zvukove trube i taktove pjesme ‘Krist jednom stade na žalo’. Posljednji su se od Dolores oprostili njezini roditelji, majka Alma i otac Đivo, čiji je emotivan rastanak od voljene kćeri mnogima natjerao suze na oči.

Dolores tragično preminula u 32. godini života

Podsjećamo, Dolores je svoj mladi život izgubila u prometnoj nesreći koja se u srijedu ujutro dogodila kod Velike Kopanice blizu Slavonskog Broda.

Preminula je isti dan u slavonskobrodskoj bolnici oko 14 sati zbog velikih unutarnjih ozljeda.

Dolores Lambaša rođena je u Šibeniku 29. ožujka 1981. godine. Bila je hrvatska televizijska, filmska i kazališna glumica.

Na malim ekranima lijepu su Dolores gledatelji mogli vidjeti u serijama ‘Dobre namjere’, ‘Zakon ljubavi’, 'Ruža vjetrova', 'Najbolje godine', 'Zauvijek susjedi' i 'Odmori se, zaslužio si', dok je na kazališnim daskama zapamćena u predstavi Zagrebačkog HNK, ‘Dom Bernarde Albe’, u režiji Božidara Violića gdje je glumila glavnu ulogu Adele.

Film kojim se najviše ponosi je ‘Vjerujem u anđele’, koji je nagrađen sa sedam nagrada publike diljem svijeta. Glumila je i u filmovima 'Tumor' i 'Pravo čudo'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene