Nema kraja problemima

Nove optužbe za slavni brend: 71-godišnji moćnik tjerao svjetski poznatu manekenku na bludne radnje

Bella Hadid (Foto: AFP) Bella Hadid (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid (Foto: AFP) Bella Hadid (Foto: Getty) Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) +0 Bella Hadid (Foto: AFP) Galerija

Brend Victoria's Secret već je duže vrijeme u velikim problemima, a optužbe za seksualno uznemiravanje ne prestaju.

Za slavni brend donjeg rublja Victoria's Secret nema kraja problemima.

Pogledaj i ovo Bella Hadid The Weeknd (Foto: Getty) Nerazdvojni su Bili su dio ljubavnog trokuta, a sad su se odlučili na zajednički život

Nakon što su se morali suočiti s oštrim kritikama kako promoviraju samo mršave žene, a zatim zatvoriti neke dućane i otkazati godišnju reviju koja je oduševljavala godinama, za Victoria's Secret krenuo je novi krug optužbi zbog seksualnog uznemiravanja.

Drugim riječima, ovo nije prvi put da se ovako nešto događa, jer već su o tome progovorile brojne radnice i manekenke, a sada i Bella Hadid.

Ona je u svojim optužbama posebno istaknula dva imena, ona 82-godišnjeg Lesa Wexnera i 71-godišnjeg Eda Razeka kojeg je opisala kao posebno neugodnog i nasrtljivog.

"Riješimo se gaćica", poručio je Belli Razek, a kada ga je odbila, ugovor joj nije obnovljen.

I drugi modeli otkrili su kako ih je često znao neprimjereno dirati, čak i pokušavati poljubiti, tražio ih je da mu sjede u krilu i slično, a kada bi njegovi predatorski zahtjevi bili odbijeni, koristio je svoju moć kako bi se osvetio. Također, upravo je on najgorljivije stajao iza vizije brenda da ga reklamiraju "hiperseksualizirane mršavice".

"Užasno nam je žao za svaki slučaj kad nismo zaustavili takvo ponašanje", izjavio je Les Wexner, vlasnik kuće L Brands pod kojom je i Victoria's Secret. Dionice te iste kuće u teškom su padu zadnje 4 godine, posebno nakon povezivanja s Jeffreyem Epsteinom, osuđenim i preminulim seksualnim prijestupnikom.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) +2 Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Celebrity Sin jednog od najljepših holivudskih parova ne skida se iz haljina te pršti samopouzdanjem
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene