Presladak je

Sin jednog od najljepših holivudskih parova ne skida se iz haljina te pršti samopouzdanjem

Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) +0 Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Galerija

Megan Fox često ističe kako svoje sinove odgaja vrlo liberalno te da budu ono što jesu, bez obzira na komentare okoline.

Megan Fox još je u rujnu prošle godine otkrila da njezin sin Noah Shannon ponekad nosi haljine u školu i zbog toga ga ostala djeca zadirkuju.

Pogledaj i ovo Megan Fox - 1 U kućnom izdanju Tiha patnja brojnih muškaraca fotkala se bez trunke šminke, ni vjerni fanovi nisu je prepoznali: ''Tko je ovo?''

"On dizajnira, crta modne kombinacije i vrlo je talentiran, a tek mu je 6 godina. Obožava modu, ponekad se sam odijeva u haljine i voli ih nositi, ali samo ponekad. Upisala sam ga u vrlo liberalnu školu, ali čak i ovdje u Kaliforniji ima dječaka koji ga zadirkuju i govore mu da ne bi trebao nositi haljine ili ružičastu boju", objasnila je Megan tada u jednom talk showu.

Podsjetimo, jedna od najseksi žena u Hollywoodu ima tri sina sa suprugom Brianom Austinom Greenom, a često ističe kako ih svu trojicu odgaja tako da budu puni samopouzdanja te da sami izaberu životni put.

Paparazzi su tako i nedavno uhvatili malenog Nou Shannona s tatom kako dolazi na jedan dječji rođendan u Kaliforniji te nosi haljinu u stilu princeze Else.

Mnogi su komentirali kako je toliko samopouzdanja za dječaka u ovoj fazi života itekako impresivno, dok je kao i uvijek bilo i onih koji su imali negativnih komentara.

Kolika je ta razina samopouzdanja kod malenog, uvjerite se u našoj galeriji.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Susan Sarandon (Foto: Getty Images) +0 Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Celebrity Slavna oskarovka sa 73 godine snimila strastvenu scenu seksa s dvojicom muškaraca

Pobjednici emisije Ples sa zvijezdama komentiraju svoj nastup: 'Jel' ti to mene prozivaš?!' 🤬

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene