Koliko košta prsten?

Nole ne škrtari kada je Jelena u pitanju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otkada je tenisač Novak Đoković pitao svoju dugogodišnju djevojku Jelenu Ristić hoće li se udati za njega, mediji ne prestaju pisati o detaljima oko prosidbe te kako će izgledati samo vjenčanje.

Srpski mediji raspisali su se o tenisaču Novaku Đokoviću, posebno o prstenu kojim je zaprosio svoju dugogodišnju djevojku Jelenu Ristić

Pogledaj i ovo Charlize Theron i Novak Đoković Dobro su kliknuli! Novak Đoković završio u zagrljaju jedne od najljepših glumica svijeta, njegove mečeve inače prati iz prvih redova i srčano navija!

Par je zajedno kupio zaručnički prsten u Monte Carlu, a srpski mediji procijenili su koliko bi mogao i koštati dijamant na Jeleninoj ruci.

>> Novak Đoković na Instagramu: 'Zaručeni smo, ne mogu biti sretniji!'

'Mnogo faktora utječe na cijenu - koliko karata imaju dijamanti, koje su čistoće i kakav je rad. Još ako se radi o specijalnoj narudžbi, to povećava cijenu. Takav prsten može koštati 20.000 eura, možda i više. Morate znati da su cijene u Monte Carlu znatno više. Novak bi prošao pet puta jeftinije da se odlučio za kupnju u Beogradu', rekao je za Kurir jedan beogradski zlatar.

Prema pisanju Daily Maila, prosidba je bila spektakularna, a održala se u luksuznom hotelu u Monte Carlu kojega je Novak unajmio posebno za tu prigodu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene