problemi s ponašanjem

Nogometaš u usponu pomirio se s djevojkom nakon afere s manekenkom, zbog koje ga je kaznilo i vodstvo kluba

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mason Greenwood mlada je nada engleskog nogometa, a ovaj uspješni mladić zbog svog je ponašanja imao dosta problema. Prijatelji sada kažu da se nadaju kako će mu obnovljena veza s bivšom djevojkom dobro doći te da će se smiriti.

Posramljeni engleski nogometaš Mason Greenwood pomirio se sa svojom ljubavi iz djetinjstva Harriet Robson, dva mjeseca nakon afere s islandskom manekenkom, zbog koje je imao problema i u klubu. Mason i Harriet prekinuli su prije osam mjeseci, a sada su na društvenim mrežama objavili da su ponovno zajedno. Masona su zbog ponašanja sankcionirali u klubu Manchester United, a njegovi prijatelji se sada nadaju kako će mu nova šansa s Harriet dobro doći.

"Sve se promijenilo kada je prekinuo s Harriet. Upadao je u probleme, a ništa se od toga nije događalo nikada ranije. Nadam se da je ovo početak dobre faze za Masona i Harriet", rekao je izvor blizak paru.

Prošle godine su na proslavi prve godišnjice veze blistali od sreće, no sve je krenulo nizbrdo samo nekoliko tjedana kasnije. Klub Manchester United kaznio ga je tako da su ga izostavili iz nekoliko utakmica, a razlog sankcija bilo je njegovo redovito kašnjenje na treninge koje je krenulo nakon prekida s Harriet.

U rujnu ove godine prekršio je još jedno pravilo kluba, a ono se odnosilo na mjere opreza zbog pandemije koronavirusa. Unatoč upozorenjima da se ne smiju družiti s ljudima koji nisu u momčadi zbog koronavirusa, Greenwood i njegov kolega Phil Foden pozvali su dvije manekenke u svoju hotelsku sobu dok su s ostatkom kluba bili na Islandu. Čim je menadžment to saznao, kaznili su obojicu.

Greenwood je kasnije organizirao raskalašene tulume kod kuće u Engleskoj, a sada je rekao kako mu je žao zbog svega. Vodstvo kluba za koji igra ističe kako nisu imali drugog izlaza no da ga kazne zbog svega.

Mason Greenwood inače je sa svojih 17 godina bio najmlađi igrač Manchester Uniteda koji je zaigrao u Ligi prvaka. Zbog svoje sjajne tehnike i talenta, nije trebalo dugo da osvoji nogometni svijet, no zbog ponašanja bi mogao imati itekako problema.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Suri Cruise s majkom Katie Holmes i prijateljicama (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) +2 Suri Cruise (Foto: Profimedia) Celebrity Odrekao se kontroverzne vjere kako bi napokon vidio kćer? Nakon godina razdvojenosti, poželio je biti u njezinom životu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene