Napeti tjedan

Scena zbog koje već sada svi strepe: Nives Celzijus završila u provaliji!

Nives Celzijus (FOTO: Goran Cipar) Nives Celzijus (FOTO: Goran Cipar) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (FOTO: Goran Cipar) +0 Nives Celzijus (FOTO: Goran Cipar) Galerija

Nives Celzijus opet podiže prašinu u seriji Čista ljubav.

Da je Nives Celzijus završila u provaliji, vijest je koja se proširila brzinom munje. Naravno, riječ je tek o novim nastavcima serije Čista ljubav.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "Takvu te najviše volimo" Nives Celzijus pokazala je svoju prirodnu ljepotu pa sve oduševila: "Bez filtera, filera, botoksa, to sam samo ja!"

Idući tjedan očekuje nas uzbudljiva radnja u najgledanijoj domaćoj dramskoj seriji. U siječnju će uslijediti pauza u emitiranju domaće serije, pa će tako gledatelji idući tjedan prije kraće pauze imati priliku pogledati posljednje epizode Čiste ljubavi u ovoj godini.

Ranko će tražiti od Sonje da prekine s Tomom. U strahu za svoju obitelj, Sonja će pristati. Naći će se s Tomom i prekinuti, dok će s druge stane Snježana napokon saznati da nije u braku s Rankom, te potpuno slomljena otići Sonji i moliti ju da ga ostavi.

Nives Celzijus (FOTO: Goran Cipar) Nives Celzijus (FOTO: Goran Cipar)

Snježana će shvatiti da je Sonja ucijenjena i u svojem očaju odlazi na liticu, te Ranku javi kako će oduzeti život sebi, ali i njegovu djetetu.

Ne propustite nove epizode Čiste ljubavi od utorka do petka na Novoj TV!

Seriju možete pogledati i besplatno na novatv.hr.

Nives Celzijus (FOTO: Goran Cipar) Nives Celzijus (FOTO: Goran Cipar)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene