Opa!

Nives Celzijus javno se obrecnula na bliskog prijatelja: ''Sad mi je jasno zašto mi ne uzvraćaš pozive!''

Dalibor Petko i Siniša Ružić - 4 Dalibor Petko i Siniša Ružić - 4 Nova TV 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Petko i Siniša Ružić - 4 Dalibor Petko i Siniša Ružić - 5 Siniša Ružić i Dalibor Petko - 6 Siniša Ružić i Dalibor Petko - 5 Siniša Ružić i Dalibor Petko - 4 Siniša Ružić i Dalibor Petko - 3 Siniša Ružić i Dalibor Petko - 2 Siniša Ružić i Dalibor Petko - 1 Dalibor Petko i Siniša Ružić - 1 Dalibor Petko i Siniša Ružić - 2 +4 Dalibor Petko i Siniša Ružić - 3 Galerija

Dalibor Petko pojavio se kao gost iznenađenja u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' i nastupio sa Sinišom Ružićem. Petko je utjelovio Catherine Zetu Jones, a sve je s guštom komentirala njegova bliska prijateljica i članica žirija Nives Celzijus.

Prošle su tri godine otkako je Dalibor Petko posljednji put nastupao na pozornici showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', a ove se nedjelje pojavio kao Catherine Zeta Jones i nastupio zajedno sa Sinišom Ružićem. Dvojac je dobro nasmijao publiku i žiri. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mislim da je pravo vrijeme da upalite @novatv_ udobno se smjestite ispred vaših malih ekrana jer uskoro kreće @tlzphr 🎉 A prije toga bacite komentar kako vam se sviđa večerašnji stajling i veselite li se našem specijalnom gostu @daliborpetko ? 👯‍♀️ I da, za vas koji ne znate, ova slatkica pored mene je nabolja frizerka na planeti i moja najbolja frendica @rapturhair 💖 #tlzphr #samoveselo #hairstyles

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

''Bez obzira na to što ste vi ovo izveli s nepodnošljivom lakoćom, to nije lako, to je teško. To je težak broj, ima veliku glumačku težinu, ali vi ste to donijeli lepršavo, zabavno, šarmantno - najšarmantniji nastup koji sam vidio'', komentirao ih je Goran Navojec. 

''Bili su urenebesno smiješni, pravi glumački zadatak. Petko je najveći štreber, odlikaš, uigrani ste bili, lijepo nosili kilažu. I svi ćete vi meni lijepo u teretanu'', našalila se Indira. 

''Vi ste ovo pripremali tjedan dana i to se malo vidi, bili ste presmiješni i prezabavni'', u šali je komentirao i Mešin, a i Nives je reagirala na svoj način kada je njezin bliski prijatelj Dalibor Petko u pitanju. 

''Sad mi je jasno zašto mi tjedan dana ne uzvraćaš pozive. Ovo je bio težak posao, oprošteno ti je'', zaključila je Nives. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) +0 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Celebrity Iznenadila je objavom da čeka bebu, a onda je trbuščić pokazala u haljini koju samo ona može odjenuti

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek - 1 Fabijan Pavao Medvešek - 2 Fabijan Pavao Medvešek - 3 TLZP: Fabijan Pavao Medvešak kao Bon Jovi +6 Fabijan Pavao Medvešek - 2 Celebrity Zaljubljeni pogled koji Nives Celzijus nije mogla sakriti: ''Umirujem srce, ne znam kako da se nosim s tim...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene