Imamo fotke

Nives Celzijus prije 10 godina je bila u društvu golišavih frajera, a danas je priča nešto drugačija

Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Nives Celzijus (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Nives Celzijus (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Nives Celzijus (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Nives Celzijus (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) +0 Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Galerija

Nives Celzijus oduvijek je imala smisla za marketing.

Nives Celzijus svakim svojim potezom privlači pozornost, ali to nije odnedavno, već oduvijek. Doduše neke su se stvari možda i zaboravile, ali zato je tu arhiva koja nas može podsjetiti na razne situacije.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "Učenica iz Zagreba" Osvanula fotografija 17-godišnje Nives Celzijus, već tada je pozirala za naslovnicu časopisa!

Prije deset godina, u predsjedničkom apartmanu jednog hotela održana je konferencija za tisak povodom snimanja njezinog spota ''Bijesna''.

Nives Celzijus (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Nives Celzijus (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

Spot je režirao Dario Godić, a u spotu su sudjelovali manekeni Dino Bubičić, Boris Jelinić i gost iz Srbije Branislav Janković.

Nives, skupa s njih troje golišaviš, pojavila se pred novinarima i predstavila svoju pjesmu. U to vrijeme, pojaviti se na presici s tri polugola muškarca bio je pravi šok za prisutne. Od tada je prošlo puno desetljeće, a takve stvari više i nisu šokantne.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene