''Oj da!''

Nives začudila fanove odabirom posljednjeg mjesta za seksi fotku, a onda zapjevala veliki Severinin hit: ''A joj Nives, srce moje...''

Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Ivana Mišerić i Nives Celzijus - 4 Ivana Mišerić i Nives Celzijus - 3 Ivana Mišerić i Nives Celzijus - 2 Ivana Mišerić i Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 2 +20 Nives Celzijus - 1 Galerija

Nives Celzijus izložila je guzu i duge noge u prvi plan fotografije, a onda je zapjevala i poznate stihove naše pjevačice Severine.

Nives Celzijus obogatila je svoj Instagram profil novom fotografijom na kojoj su u prvom planu bile njezine duge noge i stražnjica, a na sebi je nosila samo gaćice i košulju. Ležeći na šljunku ispred kuće, Nives je stražnjicu okrenula prema kameri te uputila zamišljeni pogled, a pokraj nje na podu nalazio se i šešir.

Obzirom da je bila vrlo oskudno odjevena, a na nogama je imala štikle, Nives je u opisu fotografije zapjevala dobro poznati stih Severinine pjesme ''Moja štikla''.

''Jer još trava nije nikla…'' pisalo je u opisu, a voditelj Dalibor Petko nastavio je pjevati u komentarima.

''Oj da da oj da oj da da'', napisao je.

A evo i još nekih komentara koji su joj pratitelji uputili.

''K'o curica'', ''Tak izgledam i ja kad se spotaknem padnem, a muž taman slika, a ja glumim da mi nije ništa, btw jako si zgodna'', ''Nemoj se ožuljat'', ''A joj Nives, srce moje…'', pisali su.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Na ovakve objave od Celzijus svi su navikli, a nikome nije jasno kako Nives nakon brojnih golišavih fotografija opet iznova uspije iznenaditi novom pozom i kreativnim opisima na fotografijama.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić Jelena Planinić +12 Zdravko Mamić Celebrity Mamićeva nova partnerica objavila njihovu fotografiju i pokazala kako provode slobodno vrijeme, svi hvale njezinu ljepotu, ali dotakli su se i njega!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 +25 Albina Grčić - 1 Celebrity Kakvo tijelo Albina ima: Zbog mini topića i ove fotografije svi koji su je vidjeli složili su se u jednom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene