''ovako bih i ja mogao na njivu!''

Nives uvijek nađe originalno mjesto i pozu za golišavo poziranje: ''Svaka čast onome tko pored nje primijeti traktor!''

Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus i Matea Zeljković - 3 Nives Celzijus i Matea Zeljković - 2 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 +21 Nives Celzijus - 5 Galerija

Nives Celzijus objavila je dvije nove fotografija na kojima je pozirala na traktoru, a na sebi je nosila samo kupaći kostim i štikle, kreativnih komentara nije nedostajalo.

Nives Celzijus uvijek je domišljata oko mjesta i poza koje koristi za svoje nove objave na društvenim mrežama, a ovog puta iznenadila je sve poljoprivrednike.

Naime, Nives je pozirala na traktoru zelene boje, a njezino tijelo još je više dolazilo do izražaja jer je fotografirana pomalo iz žablje perspektive i u zalasku sunca kad je ono bilo žarke boje.

''Ljepotica i zvijer'', napisala je u opisu fotografija, a kreativnih komentara od njezinih pratitelja nije nedostajalo.

''A kažu poljoprivreda propada'', ''Svaka čast onome tko pored Nives primijeti traktor'', ''Ma daj, Nives, a gdje su gumene čizme?'', ''S ovakvom ljepoticom i s ovakvim traktorom i ja bih išao na njivu'', samo su neki od brojnih komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Inače, Nives prate brojni muškarci iz Hrvatske i regije, a na Instagramu ima 457 tisuća pratitelja. S objavljivanjem golišavih fotografija nema problema, a da ima bujne prirodne atribute, uvijek je ponosno isticala.

Podsjetimo, s bivšim suprugom Dinom Drpićem ima sina Leonea i kćer Taishu, a nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 8 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 7 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 6 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 +28 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 Celebrity Zlatana Ibrahimovića zasjenila njegova 11 godina starija partnerica koja se većinu vremena skriva od javnosti

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney - 2 Coleen Rooney - 1 Coleen Rooney - 4 Wayne i Coleen Rooney +29 Coleen Rooney - 3 Celebrity Supruga bivšeg nogometaša o skandalu s prostitutkom o kojem su pisali svi mediji: ''Posjeo me i rekao mi da je to istina''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene