Mala sija!

Je li Nives ovom fotografijom nadmašila sve od ranije? Bujne grudi ugurala je u tijesnu haljinu, pitanje je hoće li materijal izdržati ove obline!

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus Nives Celzijus i Mira Zeljković +20 Nives Celzijus i Mira Zeljković Galerija

Nives Celzijus objavila je još jednu u nizu fotografija zbog kojih njezini pratitelji više ne znaju ni što bi komentirali.

Nives Celzijus ne skriva koliko voli pokazivati svoje raskošne atribute, a novom objavom na Instagramu - nadmašila je sve dosadašnje.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

Naime, podijelila je fotografiju na kojoj izazovno pozira na stubama držeći se rukama za metalne drške. Odjenula je crvenu haljinu koja joj se savršeno pripila uz tijelo, a do izražaja je posebno došao njezin duboki dekolte koji je bujne grudi stavio u prvi plan. Također, nezamijećeno nisu mogle proći ni njezine tamnopute duge noge. 

Jesenske nijanse šminke, raspuštena kosa i srebrne sandale na petu dodatno su začinile cjelokupni modni izričaj.

"Mala sija", dodala je Celzijus u opisu ispod fotografije. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Glumica Sonja Kovač i pjevačica Žanamari Perčić u komentarima su joj stavile niz gorućih vatrica.

"Sijaš kao dijamant", "Opa", "Vidi ti male", "Savršena", "Uh, baš si seksi", "Koja ljepotica", "Prelijepa si", pisali su obožavatelji u komentarima. 

Nives je ovih dana na Instagramu objavila i kratku snimku sa svojom majkom Mirom Zeljković, koju pokazuje u rijetkim prilikama.

"Gospođa majka i ja u šopingu. Jesi zgodna? Zgodna si!" pohvalila je Nives mamu u priči na Instagramu i otkrila da su se zajedno otputile u šoping.

Mira je Nives oduvijek velika podrška, a svako njezino pojavljivanje izazove veliki interes javnosti s obzirom na to da se rijetko kada pojavljuje, no jasno je od koga je pokupila dobre gene.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 +30 Nives Celzijus - 4 Celebrity Pogledajte kako se Nives Celzijus ponijela u pomalo neugodnoj situaciji u kojoj se našla zbog haljine sa seksi detaljem

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 7 Salma Hayek - 8 +23 Salma Hayek - 6 Celebrity Nevjerojatno raskošne obline Salme Hayek bilo je nemoguće izbjeći, istaknula ih je u vatrenoj crvenoj haljini

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene