Ajoj!

Nives u "golom" bikiniju istaknula bujnu pozadinu, ali izgleda da se baš nije čuvala sunca: "Auu, bit će guljenja!"

Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +19 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus odmara se u Crikvenici, a na svojem profilu na Instagramu podijelila je fotografiju u badiću te pokazala da baš i nije izbjegavala jako sunce.

Nives Celzijus trenutačno uživa u Crikvenici, a na Instagramu se pohvalila fotografijom na kojoj pozira na drvenome molu.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

U dvodijelnom bež badiću pokazala je istreniranu figuru, ali i crvenu boju koju je zadobila prilikom sunčanja, od kojeg se očito nije previše čuvala.

Ispod objave napisala je: "Ja crvena! A kako ste vi?"

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Auu, bit će guljenja", "Trebati će aloevera gel i jogurt", "Mislim da si malo izgorila", "Bila ti crvena ili bilo kakva uvijek si lijepa, zgodna", pisali su joj pratitelji.

Kako je ljeto počelo, tako je i Nives počela s vrućim objavama u kupaćem kostimu, a obožavateljima je nedavno otkrila i da ima tetovažu maslinove grančice na rebrima.

Pozirajući na vrtnoj garnituri u crnom kupaćem kostimu Nives je napisala: ''Valjda vam je jasno koliko volim masline'', aludirajući na tetovažu masline, ali i pravo malo stablo masline koje se nalazilo u pozadini.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela +18 Hana Huljić i Domenica Žuvela Celebrity Domenica objavila video zbog kojeg su je prozvali sirenom, a oduševljenje nisu skrivali ni Luka Nižetić i Giuliano!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner - 3 Kendall Jenner - 1 Kendall Jenner - 2 Kendall Jenner (Foto: Profimedia) +10 Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Celebrity Ljubavi slavne manekenke i sportaša došao kraj, njoj više ništa ne može izmamiti osmijeh na lice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene