Zna se i zašto

Ljubavi slavne manekenke i sportaša došao kraj, njoj više ništa ne može izmamiti osmijeh na lice

Kendall Jenner Kendall Jenner Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner - 3 Kendall Jenner - 1 Kendall Jenner - 2 Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner i Kim Kardashian (Foto: AFP) Kendall Jenner (Foto: Instagram) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) +4 Kendall Jenner (Foto: Instagram) Galerija

Kendall Jenner prema pisanju stranih medija prekinula je vezu s Devinom Bookerom.

Manekenka i reality zvijezda Kendall Jenner prolazi kroz tužan period nakon što je, prema pisanju stranih medija, prekinula dvogodišnju vezu s NBA zvijezdom Devinom Bookerom, a čemu svjedoče i njezine najnovije paparazzo fotografije.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian Opet su bile glavne! Kim Kardashian grudi je sakrila ispod nekoliko bisera, a mlađa sestra u prvi je plan izbacila razgolićenu pozadinu!

26-godišnja Kendall viđena je prvi put u javnosti otkako je procurila vijest da je njezinoj ljubavi s godinu dana mlađim Devinom došao kraj, i to zato što im se životni putevi i razmišljanja razlikuju i zato što se ne mogu složiti oko toga što žele u budućnosti, piše Daily Mail.

Prvo je snimljena na plaži u društvu prijatelja, a onda i na ulicama Calabasasa, no ništa joj nije moglo izmamiti osmijeh na lijepo lice.

Slavna manekenka svoj privatni život ne voli dijeliti s medijima, a s Devinom je provela posljednje dvije godine i o njihovoj se vezi nije znalo puno detalja. Prije njega našla se u zagrljaju Bena Simmonsa, Blakea Griffina i pjevača Harryja Stylesa.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 2 Charles Pearce - 3 Charles Pearce i Ella Dovrnik +15 Charles Pearce - 4 Celebrity Suprug Elle Dvornik pohvalio se da je smršavio čak 20 kilograma, no veliku transformaciju zamalo je zasjenila pozadina na fotki!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić i Domenica Žuvela Domenica i Hana Huljić s prijateljicama Hana Huljić +15 Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Celebrity Hana Huljić pokazala kako izgleda mjesec dana prije poroda i u ljetnoj haljinici oduševila sve redom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene