Pa kako?!

Ona je jedna od najseksi Hrvatica, no nikako ne može naći dečka: "To je jedino što mi ne ide"

Nives Celzijus i Monika Sablić (Foto: Dnevnik.hr) Nives Celzijus i Monika Sablić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Monika Sablić (Foto: Dnevnik.hr) Nives Celzijus i Monika Sablić (Foto: Dnevnik.hr) Nives Celzijus i Monika Sablić (Foto: Dnevnik.hr) Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) Monika Sablić (Foto: Dnevnik.hr) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) +0 Nives Celzijus (Foto: Instagram) Galerija

Nives Celzijus zaštitno je lice nove kolekcije splitske dizajnerice Monike Sablić.

Splitska dizajnerica Monika Sablić koja dugi niz godina uspješno plovi modnim vodama, snimila je novu ljetnu kampanju.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden - 1 Svima odlično stoje! Mikrobikiniji, jednodijelni kupaći ili oni dvodijelni? Poznate Hrvatice otkrivaju koje preferiraju, a jedno je itekako sigurno!

Vodeći se izrekom kako su obline uvijek u modi, ovog puta odlučila je da joj zaštitno lice bude Nives Celzijus. Odakle spoj lijepe pjevačice i talentirane dizajnerice, kakva je Nives u najdražoj joj ulozi majke te kako komentira povratak u show Ples sa zvijezdama, otkriva naš Hrvoje Krolo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Ženstvenost, romantika, seksepil - sve su to riječi koje opisuju novu kampanju splitske dizajnerice Monike Sablić. Ljetna kolekcija prepuna je kreacija za sve prigode, a to je ono što je ova hrvatska Victoria Beckham željela naglasiti.

Zaštitno lice Monikine kampanje je svestrana Nives Celzijus koja se u ulozi modela izvrsno snašla. Monika je u njoj, kaže, probudila neku drugu Nives.

"Monika je inače jako ženstvena i romantična, gaji taj damski stil pa je htjela probuditi jednu novu Nives. Htjela mi je dokazati da njene haljine i njezine stvari prije svega mogu nositi u svim prilikama", otkriva Nives.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Pred fotoobjektivom žene vole vidjeti i samu dizajnericu, tako da Monika uvijek spremno uskoči u svoju novu kolekciju, iako priznaje...

"Dosadi mi taj dio šminkanja i friziranja, jer ja više volim ovaj sportski look. Kao majka zujim po danu, od ujutro imam puno obaveza i tko bi se ovako oblačio i izlazio. Ali opet uživam i kad stanem pred kameru, to je moje područje i onda sam ja na svom terenu"

Iako voli naglašavati svoje atribute u izazovnim haljinama, Nives kaže kako joj je najudobnije kada je u svojem domu, okružena kućanskim poslovima – jer, vjerovali ili ne - to je njezina relaksacija.

"Baš mi bude gušt kad znam da sam u subotu, nedelju odradila hrpu posla, napravila generalku u stanu, opeglala tonu veša - osjećam se dobro. To je kao poslije treninga - super si si, jer si odradio trening tako i to odradiš trening, opeglaš 5 kila veša i super je!"

A daleko od reflektora i blještavila Nives priznaje da je na prvom mjestu sasvim obična majka koja svojoj djeci želi usaditi radne navike.

"Da jednostavno nauče napokon da je u redu pospremiti sobu, pospremiti krevet za sobom. Ako ti je nešto ispalo na pod onda ne izignoriraš - nisam vidio - pa mama kupi, nego oni to pokupe i tako borimo se, ali je zanimljivo."

Za sebe voli reći da je radoholičarka i što je više okružena obvezama, to se bolje osjeća. A uz sav taj pretrpani raspored, ima li uopće mjesta za novu ljubav?

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

"To je jedino što mi ne ide. Iskreno imala sam neke faze kad je bilo baš bi se rado zaljubila, ali nema nikoga na vidiku. A sada sam - možda je netko na vidiku, ali ja ga ne primijetim koliko sam nezainteresirana. Ograničila sam se na posao i baš mi je lijepo. Ne želim da me sad tu netko zamara - remeti moj mir, moju rutinu."

Nives je u fazi u kojoj trenutačno najviše i uživa, a kada je u pitanju uživanje, za nju je to i plesni podij. Naime, ove će se nedjelje ponovno vratiti plesnim cipelicama u showu Ples sa zvijezdama. "Vraćamo se, vježbamo, treniramo ko ludi i tako bit će veselo, huh, Bogek pomozi."

A tko zna, možda upravo Nives bude osvajala plesni podij u Monikinim kreacijama.  

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) +4 Adele (Foto: AFP) Celebrity Nekad je bila bucka s natapiranom kosom, a onda je promijenila izgled i napucala muža milijunaša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene