Vremena se mijenjaju

Nekad je bila bucka s natapiranom kosom, a onda je promijenila izgled i napucala muža milijunaša

Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) +0 Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Galerija

Adele Laurie Blue Adkins, poznatija kao Adele, britanska je pjevačica koja će 5. svibnja navršiti okruglih 30.

Jedino što se nije promijenilo tijekom ovih godina jest njezina mačkasta linija tušem na očima.

Pogledaj i ovo Adele (Foto: Profimedia) Ne tuguje Sada je i službeno: Nakon što je objavila da se razvodi, pola godine kasnije predala zahtjev

Adele Laurie Blue Adkins, poznatija kao Adele, britanska je pjevačica koja će 5. svibnja navršiti okruglih 30. Pjevačica je danas navodno teška 180 milijuna dolara, a svjetsku slavu stekla je 2008. godine albumom "19", a zatim i onim "21" iz 2011. godine.

On je u potpunosti govorio o nesretnoj ljubavi i slomljenom srcu, a milijunska publika prepoznala se u riječima pjesama. Album je bio posvećen modnom fotografu Alexu Sturrocku. Naime, nakon što ju je Alex ostavio, pjevačica je pala u tešku depresiju te se liječila pišući stihove o tome koliko joj nedostaje njena bivša ljubav. Alex i Adele u vezi su bili od ljeta 2008. do travnja 2009., a na njegovoj internetskoj stranici može se pronaći pregršt njenih fotografija iz prošlosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Adele je svoj album "21" počela snimati u svibnju 2009., odmah nakon što ju je Alex ostavio. Povjerljivi izvori rekli su kako su Adele i Alex "svo svoje vrijeme provodili zajedno i da su se jako brzo zaljubili jedno u drugo."

Adele se nikada nije htjela javno očitovati o identitetu misterioznog muškarca koji joj je slomio srce, rekavši jednom prilikom "koga briga za to? Ne radi se o nikome slavnom, samo bivšem dečku. Ja ne hodam s celebrityjima, nisam ja Taylor Swift." Iako javno nije priznala da se radi upravo o Alexu, Adele se nije sramila govoriti o svojim emocijama, pa je tako u jednom intervjuu rekla: "Mislim da si nikada neću oprostiti što se nisam potrudila da ta veza uspije, jer je on ljubav mog života."

A slavna pjevačica uoči 30. rođendana proživljava još jedan ljubavni brodolom i to onaj sa suprugom Simonom Koneckim s kojim ima i sina. Par je bio zajedno ukupno 8 godina, a od 2016. godine i u braku, no navodno su problemi započeli već 2017. godine, pa je par nedugo nakon vjenčanja počeo živjeti odvojene živote.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Ipak, mi smo se povodom njezinog rođendana odlučili prisjetiti kako je izgledala na početku karijere, a promjena je znatna. Kao prvo, Adele je bila brineta te je imala nešto više kilograma viška. Također, i njezin modni izričaj je s godinama postao profinjeniji.

A slijedi li nam još jedan album pun ljubavne boli? Njezini prijatelji ističu da ne, jer je Adele procvjetala otkad je i službeno prekinula s bivšim suprugom te je navodno već viđena s drugim muškarcem. Kako živi u Los Angelesu, upućeniji izvori tvrde kako joj se jako sviđaju američki muškarci, no da trenutno ne traži ništa ozbiljno, već svo vrijeme želi posvetiti sinu.

Tek joj je 30! 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Bieber (Foto: Instagram) Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) +6 Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Celebrity Nakon što je Hailey napustila njihov zajednički stan, Justin zabrinuo fanove: "Borite se za one koje volite"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene