Pozadina u prvom planu

Nives pozirala u mrežastim čarapama, neki su se odmah pobojali za zdravlje: "Nije ovo dobro za srce "

Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 3 Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 3 Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 3 Nives Celzijus i Indira Levak šesta emisija TLZP - 6 +0 In Magazin: Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus je na Instagramu objavila provokativnu fotografiju u mrežastim čarapama i tako obožavateljima začinila oblačni dan.

Nives Celzijus počastila je svoje pratitelje novim seksepilnim izdanjem, fotografijom na kojoj pozira samo u mrežastim čarapama i crnoj kratkoj jaknici pa otkrila što ju zapravo muči.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

"A moja suknja neodlučna, baš kao i vrijeme", napisala je uz fotografiju i hešteg samo veselo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Bomba", "Prelijepa si", "Ajooj Nives, goriš", "Nives je hot, lijepa, unikatna i svoja kao i uvijek", "Neka je neodlučna, nama ne smeta", "Savršeno Nives", "Ovo tijelo ubija", "Blago onom tko te ima, tko te ljubi", "Savršeno zgodna", "Nije ovo dobro za srce", "Prezgodna kraljica", niz je komentara koji su se zaredali.

Nives se nedavno vratila s vrućeg odmora iz Egipta u kojem je uživala s Ecijom Ivušić, a već u nedjelju ju pratimo u finalu showa "Tvoje lice zvuči poznato". 

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene