''nek' vide makedonci...''

Nives Celzijus javila se iz kreveta pa suptilno pokazala jedan od svojih najvećih aduta u jedva vidljivom rublju!

Nives Celzijus Nives Celzijus Screenshot 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 +23 Nives Celzijus - 2 Galerija

Nives Celzijus pobudila je maštu svojim pratiteljima kasno navečer snimajući se u krevetu dok je u prvom planu bila njezina stražnjica.

Nives Celzijus nikako ne prestaje zavoditi svoje pratitelje na društvenim mrežama. Ovog puta kasno navečer pobudila je maštu svima koji su bacili pogled na priče na Instagramu.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 3 nestašni škoro Pogledajte što je Škoro napravio kad je Nives Celzijus vidio u ovoj pozi, snimka je urnebesna: ''Koje ste vi legende!"

Iz kreveta u jednom hotelu u Skoplju Nives je podbočena na laktove ležala na trbuhu samo u bež grudnjaku i tangicama, a dok se snimala, svu pozornost ukrala je njena guza, koja je bila obasjana svjetlošću s televizijskog ekrana.

Nives nije ništa komentirala, već je samo stavila lokaciju gdje se nalazi, a kasnije je podijelila nekoliko fotki iz predvorja hotela u kojem je pozirala u kratkoj bijeloj suknjici te bež majici na bretele, koja je jedva zadržavala njezine bujne grudi.

''Nek vide Makedonci da i mi imamo lubenice za trku!!!'', ''Bravo, lijepa si'', ''Uffff dobraaaaaa'', ''Majko, volim te'', ''Najljepša Hrvatica'', samo su neki od brojnih komentara njezinih pratitelja koji ne mogu ostati ravnodušni.

Ovo nije prvi put da se Nives hvali svojom guzom, a isto je učinila i prije nekoliko dana kad je pozirala na ležaljci u zebrastom kupaćem kostimu te jedan od svojih aduta stavila u prvi plan.

Nedavno je objavila i video na kojem je pokazala svoju oskudnu haljinu poput prave manekenke pa svojim obožavateljima dala zanimljiv zadatak koji se tiče njezinih tetovaža.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić - 3 +8 Martina Tomčić - 1 Celebrity Pogledajte fotografiju Martine Tomčić zbog koje su neki otišli korak dalje u komentiranju: ''Oprosti na psovki...''

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Gordan Jandroković i supruga Sonja - 1 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 4 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 3 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 2 +13 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 1 Celebrity Gordan Jandroković u rijetkom izlasku sa suprugom, koja se u njega zaljubila na prvi pogled, jedan trenutak bio je ključan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene