A tu je i lagani dekolte

Nina Badrić zbog ultra kratke haljine koja je istaknula njene noge pobrala brojne komplimente: ''Sunce u noći!''

Nina Badrić Nina Badrić Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +0 Nina Badrić Galerija

Pjevačica Nina Badrić na Instagramu je objavila fotografiju zbog koje je dobila brojne komplimente.

Nina Badrić na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija u kratkoj, žutoj haljinici dugih rukava i laganog dekoltea, a do izražaja su došle njene noge. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Njeni pratitelji oduševljeni su viđenim, a to su joj dali do znanja brojnim komplimentima.

"Izgledaš kao manekenka", "Sunce u noći", "Volim tvoje haljine", ''Fina Nina'', ''Predivna u svakom smislu riječi'', ''Dama sa stilom'', pišu joj. 

Pjevačica u zadnje vrijeme često pozira u ulrakratkim haljinicama, raznolikih boja te tako svaki put istakne jedan od svojih najvećih atributa, a to su vitke tamnopute noge i utrenirana linija kojom se rado hvali. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta +6 Konstrakta Celebrity Prizor koji se rijetko viđa: Novinarske ekipe iz cijelog svijeta pljeskale Konstrakti i pjevali biti zdrava!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina +8 Severina Celebrity Severina sa zviždaljkom glasno podržala prosvjed na trgu u Zagrebu, a obradovao ju je i susret s našom političarkom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene