Šala na vlastiti račun

Nina Badrić urnebesnom objavom do suza nasmijala naše zvijezde, a javila joj se i Lepa Brena: "Bilo je dosta ovih prijetnji"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić je na Instagramu objavila objavu kojom je nasmijala svoje obožavatelje i prijatelje, a komentar joj je uputila i Lepa Brena.

Pjevačica Nina Badrić već neko vrijeme solira, a na taj se račun često zna našaliti na društvenim mrežama što je pokazala i ovih dana objaviviši urnebesnu objavu koja je nasmijala i njezine slavne prijatelje.

Pogledaj i ovo Nina Badrić sjećate se njezina muža? Nina Badrić 12 godina nakon razvoda priznala: "Trebale su mi godine da prebolim..."

Naime, 48-godišnja Nina podijelila je na svom Instagramu tekst "Molim onog koji mi je u mladostu rekao bit ćeš moja, makar i u staračkom domu, da se priprema polako".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Osim njezinih obožavatelja to je zabavilo i njezine prijatelje, pa su se do suza između ostalih nasmijali glumac Goran Višnjić, glumica Ecija Ojadnić, arhitekt Ante Vrban, a objavu je komentirala i Ninina kolegica Lepa Brena, s kojom se prošlo ljeto družila na Jadranu.

"Boga mi, bilo je dosta ovih prijetnji", napisala je Brena u komentarima uz emotikone smjalića koji plaču od smijeha i srca.

Nina i Lepa Brena družile su se ploveći zajedno na luksuzoj jahti i obilazeći otoke, a zajedničke su fotografije dijelile sa svojijm obožavateljima na društvenim mrežama. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Liam i Noel Gallagher (Foto: AFP) Noel Gallagher (Foto: Getty) +0 Noel Gallagher (Foto: Getty) Celebrity Tek joj je 20 godina, a već niže golišave fotke na Instagramu, što će reći slavni tata na to?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene